1 min læsningVanvittige Zlatan spillede hele foråret med slem skade: Spillede i flere kampe end træninger

Zlatan har trodset en slem skade i hele foråret, hvor den legendariske svensker har gennemgået mange behandlinger.

1 min læsning
Zlatan kysser pokalen
Soccer Football - Serie A - U.S. Sassuolo v AC Milan - Mapei Stadium - Citta del Tricolore, Reggio Emilia, Italy - May 22, 2022 AC Milan's Zlatan Ibrahimovic celebrates ahead of the trophy lift after winning the Serie A REUTERS/Alberto Lingria TPX IMAGES OF THE DAY

I den forgangne weekend kunne AC Milan og Zlatan Ibrahimovic fejre, at de havde vundet den italienske ‘Scudetto’ for første gang i 11 år.

Det var desuden Zlatan’s mål, da han for to og et halv år siden skiftede til milaneserne.

Nu fortæller den svenske superstjerne, at de seneste mange måneder har været en sandt smertehelvede, da den 40-årige angriber har døjet med en slem knæskade.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– I de seneste seks måneder har jeg spillet uden det forreste korsbånd i mit venstre knæ. Hævet knæ i seks måneder. Jeg har kun trænet med holdet ti gange på seks måneder. Jeg har taget mere end 20 injektioner. Fået knæet tømt for væske hver uge i seks måneder. Smertestillende hver dag. Jeg sov næsten ikke, skriver Zlatan og fortsætter.

– Aldrig har jeg lidt så meget på og udenfor banen. Jeg gjorde det umulige muligt. Jeg havde kun et mål. Mine holdkammerater og træner skulle blive italienske mestre, fordi jeg havde lovet dem det. I dag har jeg et nyt korsbånd og endnu et trofæ, skriver stjernen på Instagram.

På trods af den slemme skade er det blevet til intet mindre end 12 kampe i forårssæsonen, før Zlatan nu er røget under kniven. Det vil sige, at svenskeren har spillet flere kampe, end han har deltaget i træninger.

Det er endnu uvist, om den legendariske spydspids vil fortsætte karrieren efter sin genoptræning.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer