Dansk Fodbold

Dagens Fund: OB kan ikke holde FC Midtjylland fra sølvtøj

Kristi Himmelfarts dag byder traditionen tro på dansk pokalfinale, som i år står mellem OB og FC Midtjylland på det i anledningen neutrale Brøndby Stadion.

Dagens Fund giver dig indsigt og spilforslag på camp.dk hver dag

På campo.dk får du hver dag ’Dagens Fund’ som et spilforslag til en eller flere af dagens fodboldkampe.

I campo.dk-appen kan du tilvælge notifikationer ved at klikke på klokken øverst i højre hjørne. Husk at trykke ’save choices’, når du har valgt. På den måde sikrer du dig aldrig at gå glip af spilforslag eller nyheder fra netop dit favorithold.

⚽️ ⚽️ Har du campo.dk’s app kan du vælge ’spilforslag’ som pushnotifikation. Så får du alle campo.dk’s spilforslag 
direkte på mobilen hver dag.
⚽️
👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Finalen i Sydbank Pokalen: OB – FC Midtjylland, FC Midtjylland vinder kampen til odds 1,93.

FC Midtjylland har tabt én ud af ti kampe i mesterskabsspillet, mens OB efter en elendig start på foråret havnede i det betydeligt dårligere nedrykningsspil, hvor det kun er blevet til fire étmålssejre i ti kampe.

FC Midtjylland er med 59 mål Superligaens mest scorende mandskab. OB har kun én gang ud af de seneste 15 superligakampe holdt målet rent. I den samme periode har FC Midtjylland scoret 28 mål i Superligaen. Intet tyder på, at fynboerne kan holde FC Midtjyllands offensiv fra fadet.

På mange måder virker det voldsomt næsten at kunne få odds 2 på en sejr til Superligaens sølvvindere, men der er ting, der taler til fynboernes fordel.

I sæsonens første superligakamp slog OB netop FC Midtjylland i Herning, mens det sidst i februar blev 2-2 i Odense. Set over de seneste syv sæsoner er det dog blevet til i alt 14 FCM-sejre, 3 OB-sejre og 4 uafgjorte.

OB ser til kampen ud til at være uden skader, men det samme kan ikke siges om FC Midtjylland. Angriberen Junior Brumado samt målmand Elias Olafsson er med sikkerhed ude, mens der fortsat er tvivl om anfører Erik Sviatchenko, Paulinho og Nikolas Dyhr.

FC Midtjylland har dog fuldgode erstatninger for de skadede spillere, og Bo Henriksens tropper skal slå holdet, cheftræneren selv repræsenterede fra 1994 til 1997, hvis de skal kunne kalde sæsonen 21-22 for en succes.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P