Dansk Fodbold

Bo Henriksen tabt under pokalfejring: Det er en katastrofe

FC Midtjylland-spillerne var bedst i straffesparkskonkurrencen torsdag, men under fejringen var spillernes trænerkast langt under niveau.

FC Midtjyllands Cheftræner Bo Henriksen efter finalen i Sydbank Pokalen mellem FC Midtjylland - OB på Brøndby Stadion torsdag den 26. maj 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Bo Henriksen og FC Midtjylland-truppen brød ud i vild jubel, da Evander med sin straffesparksscoring sendte pokaltitlen til den jyske hede.

Under selve fejringen besluttede nogle af de midtjyske spillere sig for at give Bo Henriksen en ‘lufttur’. Spillerne fik flot kastet træneren op i luften, men på vejen ned blev han ikke grebet. Derefter valgte spillerne at kvittere for fejltagelsen ved at hælde øl udover guldtræneren.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg er topvåd. Fuldstændig gennemblødt. Og så taber de mig samtidig, det er en katastrofe. Det kan jo ikke lade sig gøre. Efter et år er det det her, man får tilbage. Så kan man selv regne ud, hvad man har gjort, siger Bo Henriksen til BT.

Selvom ordene lyder hårde, så leverer den triumferende træner dem med et glimt i øjet.

Flere superligahold jubler over FC Midtjyllands sejr – playoffkamp spilles i Aalborg

– Nej, det var lir, og det er sådan, det skal være. Men hold kæft, hvor var det fedt med den lille tur, jeg fik op. At de så nægter at gribe mig, det må jeg tage til efterretning, lyder det med et stort grin fra midtjydernes træner.

Selvom dagens præstation ikke var en af de bedste, så er dagens sejrherre ligeglad. Nu skal han på jagt efter en kold fadbamse, og så er det tid til at feste med resten af holdet.

På vejen til finalen slog Bo Henriksens tropper AaB hjemme i Herning, før kvartfinalemodstander fra Brøndby og semifinalemodstander fra Vejle blev slået over to opgør.

FC Midtjylland vandt med torsdagens sejr den anden pokaltitel i klubbens historie. Den første faldt i 2019, hvor midtjyderne ligeledes vandt i straffesparkskonkurrence.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P