Premier League

Vejen til England banet: Kompany og Anderlecht skilles

Han blev tidligere på dagen rygtet tilbage til engelsk fodbold, og nu bekræfter Anderlecht, at Vincent Kompany forlader den belgiske storklub.

Vincent Kompany skilles fra Anderlecht
Foto: Anderlecht

Vincent Kompany forlod England i sommeren 2019 med en mesterskabsmedalje om halsen.

Nu kan den 36-årige belgier være på vej tilbage.

Tidligere på dagen kom det frem, at den tidligere Manchester City-anfører var favorit til at overtage trænersædet i netop nedrykkede Burnley, og det rygter vil formentlig tage yderligere fart.

Medie: Manchester City-legende tæt på engelsk managerjob

Onsdag aften har Kompanys belgiske klub, Anderlecht, nemlig offentliggjort, at klubben skilles fra cheftræneren.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Klubben og træneren har analyseret den forgangne sæson og diskuteret planerne for fremtiden. De to parter har besluttet at skilles i enighed. Denne beslutning blev truffet med gensidig respekt og taknemmelighed for alt det, der er blevet opnået sammen, skriver Anderlecht på sin hjemmeside.

Kompany spillede ungdomsfodbold i Anderlecht, inden han kom op på klubbens førstehold, hvor han spillede, indtil tyske Hamburger SV i 2006 købte ham fri.

Derfor er det også en speciel dag for den nu tidligere træner i Anderlecht.

– I dag er der kun en følelses; Jeg er stolt af, at jeg var i stand til at starte dette nye kapitel i min hjerteklub. Jeg har været spiller og træner i RSC Anderlecht, men mest af alt vil jeg vedblive at være en loyal fan, lyder det fra Kompany.

Vincent Kompany nåede at stå i spidsen for Anderlecht i 90 kampe. I sidste sæson blev det til en fjerdeplads i den belgiske liga, mens de i denne sæson blev det til en tredjeplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P