Premier League

Medie: Manchester City-legende tæt på engelsk managerjob

Vincent Kompany er angiveligt favorit til at overtage et ledigt managerjob i en netop nedrykket Premier League-klub.

Vincent Kompany
Foto: Kurt Desplenter/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Burnley Football Club skal efter sommerpausen spille Championship for første gang siden 2015/16-sæsonen, hvor man senest var at finde i den næstbedste række i engelske fodbold.

Det blev nemlig en kendsgerning på sidste spillerunde i Premier League, hvor Leeds United akkurat reddede sig nok en sæson i Premier League på Burnleys bekostning.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Tidligere på sæsonen fyrede klubben også Sean Dyche med forhåbningen om, at det skulle redde klubben fra nedrykning, hvilket altså ikke lykkedes. Og netop derfor er man nu på jagt efter næste mand, der skal overtage manageransvaret i klubben.

Her melder The Telegraph, at man har afholdt samtaler med Vincent Kompany, der skulle være favorit til at tage over på Turf Moor, der ellers også har to unavngivne bejlere til jobbet.

Den 36-årige belgier er i dag manager i den belgiske storklub Anderlecht, der sluttede sæson af med belgisk bronze. Her har han stået i spidsen for klubben siden 2020, hvor han startede i rollen som spillende træner i 2019.

Nu skulle han dog være parat til at tage et skridt op ad karrierestigen på managerfronten og forsøge at få Burnley tilbage til Premier League i første forsøg.

Highlights: Leeds overlever mens Burnley rykker ud af Premier League

Vincent Kompany nåede i sin aktive karriere blandt andet at vinde fire engelske mesterskaber sammen med Manchester City, hvor han også var anfører.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P