Europæisk Fodbold

Dagens Fund: Mourinhos finalehistorik fortsætter

Campo.dk har igen i dag leveret et 'Dagens Fund', hvor vi dykker ned i Mourinhos chancer for at vinde endnu et europæisk trofæ.

Dagens Fund giver dig indsigt og spilforslag på camp.dk hver dag

Med ‘Dagens Fund’ på campo.dk får du spilforslag til en eller flere kampe i de europæiske fodboldligaer, samt landskampene der venter lige om hjørnet, og du kan vælge at modtage vores pushbeskeder med daglige spilforslag, hvis du downloader vores app og vælger “notifikationer til” oppe i højre hjørne af app’en.

Dermed er du sikret, at du får alle vores forslag direkte på mobilen.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Roma – Feyenoord, Roma løfter trofæet til odds 1.61 eller Roma vinder kampen til odds 2.25

Sidst de to Conference League-finalister mødte hinanden var i 2015, så vi springer let og elegant over deres tidligere indbyrdes opgør. Blikket rettes i stedet mod Jose Mourinho. Roma-træneren har nemlig aldrig tabt en europæisk finale, hvis man ser bort fra Super Cup’en.

Med FC Porto vandt Mourinho UEFA Cup i 2003 og året efter vandt han som bekendt Champions League med samme hold på sensationel vis. I 2010 hev han Champions League-trofæet til italienske Inter, og i 2017 vandt han Europa League med Manchester United, der ellers befandt sig i krisetider.

Vi spiller derfor på en Roma-sejr til odds 2.25. Hvis du hellere vil gå den ‘sikre’ vej, anbefaler vi odds 1.61 på, at Mourinho og Roma ender med at løfte trofæet.

Med ‘Dagens Fund’ på campo.dk får du spilforslag til en eller flere kampe i de europæiske fodboldligaer, og du kan vælge at modtage vores pushbeskeder med daglige spilforslag, hvis du downloader vores app og vælger “notifikationer til” oppe i højre hjørne af app’en.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P