Europæisk Fodbold

Dagens fund: Hjemmesejr i tysk playoff-gyser

Campo.dk har igen leveret et 'Dagens fund' på en dag, hvor det er tyndt med fodboldudvalg. Men du skal ikke snydes.

Dagens Fund giver dig indsigt og spilforslag på camp.dk hver dag

På en dag der ikke skriger af store fodboldkampe, er vi hoppet en tur Tyskland, hvor Dynamo Dresden og Kaiserslautern skal duellere om en plads i 2. Bundesligaen.

Det er et returopgør, som fløjtes i gang 20.30 i Dresden. Første opgør endte 0-0, hvor netop Dynamo Dresden havde et mindre spilovertag.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Dynamo Dresden – Kaiserslautern, Dresden asian -0,25 til odds 2,05

Dynamo Dresden spiller først og fremmest på hjemmebane med over 30.000 tilskuere på lægterne. Derudover har Kaiserslautern – på trods af tredjepladsen i den tredjebedste tyske række – ikke vundet i de seneste fire kampe.

Dertil kommer de indbyrdes opgør, hvor Dynamo Dresden den seneste årrække har været det stærkeste mandskab. I sidste sæson mødtes de to klubber to gange, og i begge opgør endte Dynamo Dresden med at trække det længste strå. Henholdvis 4-3 og 0-1 vandt den østtyske klub.

Med ‘Dagens Fund’ på campo.dk får du spilforslag til en eller flere kampe i de europæiske fodboldligaer, og du kan vælge at modtage vores pushbeskeder med daglige spilforslag, hvis du downloader vores app og vælger “notifikationer til” oppe i højre hjørne af app’en.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P