Dansk Fodbold

Comeback i sigte: Kjær tilslutter sig det danske landshold!

Kasper Hjulmand fortæller, at Simon Kjær kommer til at indgå i landsholdssamlingens træningspas, selvom han fortsat ikke er sin skade kvit.

Simon Kjær er ikke udtaget til Danmarks landsholdstrup, men skal træne med holdet
Foto: Matteo Bazzi/EPA/Ritzau Scanpix

Den danske forsvarschef, Simon Kjær, har misset det meste af sæsonen for sin italienske klub AC Milan, hvor det kun er blevet til 11 optrædener i Serie A og tre i Champions League.

Men landsholdskaptajnen er dog så småt ved at være tilbage efter sin ledbåndsskade, der har været årsagen til de manglende minutter i den netop overståede sæson.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Derfor har Kasper Hjulmand valgt, at indlemme Kjær i landsholdssamlingens træningspas forud for de kommende Nations League-kampe i juni.

– Simon Kjær stempler ind i lejren og træner med. Han er ikke klar til at spille, men han vil være til stede til træningen. Jeg har udvidet truppen, så det kommer ikke til at koste nogle andre, forklarer Hjulmand således på pressemødet tirsdag middag i Odense.

Hjulmand udelader Rasmus Falk af private årsager – Lindstrøm er skadet

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Du kan se den danske A-landsholdstrup (bruttotrup med 29 spillere) til Nations League HER og den danske U21-trup, der skal kæmpe om en plads til den kommende EM-slutrunde HER.

Simon Kjærs AC Milan vandt desuden Serie A-titlen i indeværende sæson, hvilket var første gang siden 2011.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P