Serie A

Zlatan sender stikpille til kritikere: Mange grinede, men det er anderledes i dag

Zlatan Ibrahimovic var søndag aften på banen, da AC Milan sikrede sig sin første titel i 11 år. Efter sæsonen er der kontraktudløb, men det er endnu ikke sikkert, hvor Zlatan ender.

Zlatan pulser på en cigar
AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic smokes a cigar during the winner's trophy ceremony after AC Milan won the Italian Serie A football match between Sassuolo and AC Milan, securing the "Scudetto" championship on May 22, 2022 at the Mapei - Citta del Tricolore stadium in Sassuolo. (Photo by Tiziana FABI / AFP)

Zlatan Ibrahimovic og AC Milan blev italienske mestre søndag aften, da Sassuolo blev besejret med 3-0.

Dermed opnåede Zlatan, det han drømte om, da han i vinteren 2020 igen satte kurs mod Milano.

– Da jeg kom for to et halvt år siden, sagde jeg, at jeg skulle tage Milan tilbage til toppen og vinde Scudettoen. Der var ikke mange, der troede på mig. Mange grinede, men det er en anden tone i dag, siger Zlatan til TV4 efter dagens titel.

‘I Rossoneri’ vandt sidst mesterskabet for 11 år siden, og dengang var Zlatan også at finde på banen. AC Milan anno 2011 og AC Milan anno 2022 kan bare ikke sammenlignes.

– Den her titel er anderledes. Det er et helt andet hold. Ingen havde forventet vi ville vinde. Sidst vandt jeg med store mestre, som havde vundet alt. For 95 procent af det her hold er det første gang, de vinder noget, siger Zlatan ifølge Fotbollskanalen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Zlatan har kontraktudløb for enden af denne sæson og fortæller, at detaljerne om hans fremtid vil komme ud snart. Det er endnu uvist, om svenskeren overhovedet fortsætter med at spille fodbold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P