3F Superligaen

Gestus fra FCK-fans rørte Jess Thorup: Det betyder sku meget for mig!

Jess Thorup er svært begejstret for F.C. Københavns fans. Under søndagens mesterskabsfejring blev Thorup hyldet.

Cheftræner Jess Thorup. FC København bliver mestre og pokalen hæves, og fans invaderer banen. Superliga, playoff: FC København-AaB i Parken søndag den 22. maj 2022 (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2022)

I Parken var der søndag eftermiddag dækket op til guldfest. Mere end 35.000 fans nød forårssolen og en 3-0 sejr, der sendte mesterskab nummer 14 til Østerbro.

Ifølge cheftræner Jess Thorup kan en stor del af æren tilskrives den gode opbakning, som holdet har nydt sæsonen igennem.

– Jeg er nødt til at starte med at tale om den her kulisse. Det er helt fantastisk at spille en afgørende kamp i denne kulisse foran mere end 35.000. De har så stor en aktie i det her mesterskab, siger Jess Thorup og fortsætter.

– I efteråret, hvor vi havde udfordringer, der støttede de op og var der for os. Nu står vi der sammen med dem og kan fejre mesterskabet. Det er fantastisk, siger Jess Thorup.

FCK-træneren deler normalt ikke meget ud af det personlige, men da FCK-fansene hyldede guldtræneren, rørte det ham meget.

– Det betyder sku noget for mig! Det at få lov at blive hyldet af 35.000, hvad mere kan man få? Det er sku fantastisk[…] Det er klart, at når der er 35.000, der står og klapper og råber dit navn, så bliver man både glad og stolt.

Jess Thorup blev søndag den anden træner til at vinde det danske mesterskab med to forskellige klubber.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den første, der præsterede det, var Hans Backe, der vandt mesterskabet med AaB og FCK.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P