3F Superligaen

Stage før mesterskabsfejring: Vi har været med afstand det bedste hold

Jens Stage understreger, at de danske mestre har været det bedste hold i Superligaens forårssæson.

FCKs Jens Stage efter superligakampen mellem FC København og FC Midtjylland, i Parken i København søndag den 10. april 2022.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

F.C. København sikrede sig søndag klubbens fjortende mesterskab, og kort før fejringen med pokal og medaljer dukkede en målløs Jens Stage op.

– Det er to år for sent, men det er fantastisk. Jeg har ikke helt ord, men… jeg er lykkelig. Det var mit mål, da jeg kom til FCK, men det er også, hvad vi har knoklet for i alle tre år. Nu får vi forløsningen endelig! Mesterskabet som vi skal have, siger Jens Stage til TV3+.

I dagens kamp fik Jens Stage lov at se hele kampen fra bænken, og den tidligere AGF’er er ikke i tvivl om, at F.C. København har været klart bedst efter vinterpausen.

– Det har været en svingende sæson, men særligt efter jul har vi med afstand været det bedste hold. Indtil jul var vi lidt pressede, men vi har set rigtig stærke ud efter jul. Så jeg synes, det er helt fortjent, fortalte Jens Stage inden han understregede, hvad han glæder sig til nu.

– En øl!

I første omgang står den på en tur på podiet, hvor Carlos Zeca, Nicolai Boilesen og Rasmus Falk står for at løfte pokalen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P