3F Superligaen

Dagens Fund: FCN kan drille AGF i sidste kamp

FC Nordsjælland har indbyrdes overtag mod AGF, som i sidste runde skal sige farvel til David Nielsen.

Dagens Fund giver dig indsigt og spilforslag på camp.dk hver dag

FC Nordsjælland rejser lørdag til Aarhus, hvor de sammen med hjemmepublikummet skal sige farvel til AGF’s afgående cheftræner, David Nielsen.

AGF – FC Nordsjælland, asian handicap FCN 0.0 odds 2,05

Der er lagt op til en hyldest til AGF’s afgående cheftræner David Nielsen, når hjemmeholdet på Ceres Park tager imod FC Nordsjælland. Men FCN’s unge tekniske spillere kan godt drille aarhusianerne og ødelægge hyldesten af David Nielsen. AGF har ikke vundet mod FC Nordsjælland i de seneste tre kampe, og kun en gang i de seneste otte indbyrdes opgør (officielle kampe) har AGF besejret Flemming Pedersens hold. AGF har reddet sig i Superligaen, og det har været et tung forår for AGF, der måske ånder lidt ud nu? FC Nordsjællands spillere har før scoret mange mål mod AGF og i de seneste to indbyrdes opgør har FCN scoret hhv. to og tre mål. Vi spiller asian handicap på FCN til odds 2,05. Dette spil svarer også til at spille draw-no-bet.

Med ‘Dagens Fund’ på campo.dk får du spilforslag til en eller flere kampe i de europæiske fodboldligaer, og du kan vælge at modtage vores pushbeskeder med daglige spilforslag, hvis du downloader vores app og vælger “notifikationer til” oppe i højre hjørne af app’en.

Få alle ‘Dagens Fund’ leveret til mobilen. Download campo.dk’s app i dag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P