Highlights: Lyngby slår Helsingør og nærmer sig oprykning

FC Helsingør og naboerne fra Lyngby Boldklub var forud for onsdagens indbyrdes opgør toer og treer i 1. Division, og kampen havde derfor stor betydning for kampen om oprykning til Superligaen.

Med en 1-2-sejr mod lokalrivalerne fra FC Helsingør, begynder Lyngby nu at kunne skimte en hurtig tilbagevenden til den danske Superliga.

Allerede efter 93 sekunders spil bragte Rasmus Thellufsen gæsterne fra Lyngby foran 0-1, inden den tidligere Lyngby-spiller, Nicolai Geertsen, kort før pausen bragte hjemmeholdet på omgangshøjde. Efter 66 minutters spil var det dog igen Rasmus Thellufsen, der var på pletten, og denne gang formåede hjemmeholdet ikke at svare igen.

Med sejren bringer Lyngby sig fire point foran Helsingør forud for de to sidste spillerunder. Da AC Horsens på Falster slog Nykøbing FC, er det fortsat ‘Den gule fare’, der fører 1. Division.

FC Helsingør 0-1 Lyngby (Rasmus Thellufsen, 2′):

FC Helsingør 1-1 Lyngby (Nicolai Geertsen, 44′):

FC Helsingør 1-2 Lyngby (Rasmus Thellufsen, 66′):

Dette mål kan ses i videoen over artiklen.