Dansk Fodbold

Eriksen om fremtiden: Familien skal have det godt – Men Champions League er sjovt

Christian Eriksen slår fast, at intet er på plads angående fremtiden endnu, men at flere vigtige ting spiller ind i hans beslutning.

Christian Eriksen Brentford Premier League
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix.

Christian Eriksens fremtid er et af de mest diskuterede emner herhjemme forud for sommerens transfervindue.

Danskeren spiller på nuværende tidspunkt i Brentford, hvor han har tørnet ud, siden han vendte tilbage på fodboldbanen tidligere på året. Eriksens skrev dog dengang kun under på en halvårig kontrakt, hvilket betyder, at han til sommer – indtil videre – igen vil kunne vælge en ny klub.

Brentford har førhen været nævnt som klubben, hvor landsholdsspilleren eventuelt bare kunne fortsætte i, men Eriksens tilbagevenden på grønsværen har også vist, at niveauet stadigvæk er høj klasse.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Netop fremtiden fortalte Christian Eriksen om, da Viaplay var taget til London for at interviewe den folkekære dansker.

– Der er ikke noget, der er besluttet. Selvfølgelig skal det være noget, der passer mig og min familie godt. Men der er ikke noget, der er besluttet om, hvor præcis det er.

– Det kommer an på, hvordan det hele spiller sammen. Det er en beslutning, der bliver baseret på det sportslige, men også med en bagtanke på, at ens familie skal have det godt. Men det ved jeg, at vi kan få mange steder, siger den 30-årige danske stjerne.

Selvom Eriksen ikke gav mange hints om, hvor og hvad der spiller en stor rolle i hans kommende beslutning, så erkendte han dog, at Champions League-fodbold er noget han drømmer om at spille igen.

– Hvis man netop kigger på den sportslige del, så vil jeg da meget gerne spille Champions League igen, for jeg ved, hvor sjovt det er. Men i sidste ende er det ikke altagørende at spille Champions League, siger Eriksen.

Christian Eriksens nuværende kontrakt med Brentford udløber den 3o. juni. Klubber som Tottenham og Leicester City har tidligere været nævnt som mulige bejlere til danskeren, og han kunne da også bekræfte, at flere klubber allerede har henvendt sig. Det kan du læse mere om herunder.

Christian Eriksen afslører interesse fra flere sider: Jeg har fået tilbud

Den resterende del af interviewet med Christian Eriksen kan du se øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P