3F Superligaen

Christian Sørensen føler med AGF: Det er aldrig sjovt

Viborg FF's Christian Sørensen har ondt af AGF og deres situation, men forudser også, at aarhusianerne nok skal komme igen.

Christian Sørensen Mustapha Bundu Viborg FF AGF Superliga
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix.

AGF tabte endnu engang i Superligaen, da Viborg FF vandt hjemme med 1-0 over David Nielsens tropper.

Viborg-profilen Christian Sørensen, der selv har været sat i forbindelse med et skifte til AGF denne sommer, erkendte da også oven på sejren, at det aldrig er rart at se et hold, der ligger så meget ned, som aarhusianerne gør.

– Det er klart, det er ikke alt, der spiller for tiden. Det er aldrig sjovt at se et hold, der kæmper så meget med det, som AGF gør for tiden. Men mon ikke, at de nok skal komme stærkt igen – de har økonomien til det, siger Viborg-spilleren til TV3 MAX.

Udover at fokusere på AGF og deres situation i øjeblikket, kunne Christian Sørensen også se frem imod “finalen” imod SønderjyskE næste weekend.

Medie: AGF har været i dialog med tidligere FCM-træner

Viborg kan med bare et enkelt point sikre sig syvendepladsen, hvilket vil sende oprykkerne i en playoff-finale imod nummer fire fra mesterskabsspillet i Superligaen. Her vil vinderen af det opgør kvalificere sig til europæisk fodbold i næste sæson.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Selvom Christian Sørensen indrømmer, at det normalt altid er svært at spille på udebane imod SønderjyskE, så glæder Viborg-spilleren sig nu alligevel til lige netop opgøret på lørdag.

– Det er normalt ikke et sjovt sted at spille (Sydbank Park, red.), men lige på lørdag, der bliver det rigtig sjovt, siger Sørensen.

Kampen mellem Viborg FF og SønderjyskE spilles lørdag den 21. maj klokken 17:00 i Haderslev.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P