Dagens Fund: Finale med få mål

Campo.dk har igen i dag leveret et 'Dagens Fund', når du skal følge de mange spændende fodboldkampe i Superligaen og de bedste europæiske ligaer.

Dagens Fund giver dig indsigt og spilforslag på camp.dk hver dag

Med ‘Dagens Fund’ på campo.dk får du spilforslag til en eller flere kampe i de europæiske fodboldligaer, og du kan vælge at modtage vores pushbeskeder med daglige spilforslag, hvis du downloader vores app og vælger “notifikationer til” oppe i højre hjørne af app’en.

Få alle ‘Dagens Fund’ leveret til mobilen. Download campo.dk’s app i dag.

Dermed er du sikret, at du får alle vores forslag direkte på mobilen.

Chelsea – Liverpool, asian under 2,5 mål odds 1,95

Med Liverpool ved man aldrig, hvordan kampene udvikler sig, og spiller Jürgen Klopps offensivt-indstillede Liverpool op til sit bedste, er det svært at holde dem fra at score. Og pokalfodbold kan som bekendt gå begge veje – det ved vi. Men Chelsea har haft et godt tag i Liverpool, og begge mandskaber vil nok forsøge at holde kampen åben længe, så det kan blive en taktisk affære. Chelsea er ikke nemme at nedbryde for Liverpool. I de sidste fire indbyrdes opgør har Chelsea vundet en og spillet tre uafgjort med Liverpool. Vi tror på få mål her. Du kan også kombinere u 3,5 mål med en anden kamp på en double.

Husk du altid kan få overblikket over de vigtigste kampe i campo.dk’s TV-guide – du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play Store og få nyheder direkte på mobilen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P