2 min læsningBo Henriksen om angriber: En spiller vi kan drømme om

Bo Henriksen råder allerede over en række offensive profiler til næste sæson, men han drømmer om særligt én profil yderligere.

2 min læsning
Anders Dreyer og Bo Henriksen
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Pione Sisto, Gustav Isaksen, Edward Chilufya, Marrony, Júnior Brumado, og de to unge kometer Victor Lind og Frederik Heiselberg.

Der er ikke mange superligaklubber, der kan prale af den offensiv, som Bo Henriksen og FC Midtjylland til næste sæson kan gøre brug af.

Der er dog særligt én angriber, som Bo Henriksen meget gerne ser tilføjet til den liste.

For Anders Dreyers vedkommende gælder det nemlig, at han som udgangspunkt skal tilbage til russiske Rubin Kazan efter denne sæson og derfor ikke indgår i den midtjyske trup, men Bo Henriksen vil meget gerne beholde den farlige dansker.

– Han er dygtig, han har jo gjort en forskel for os; Vi ligner et fodboldhold, der kan score mål. Det siger sig selv, at han er en meget dygtig, klog og intelligent fodboldspiller, så det er da en fodboldspiller, som vi selvfølgelig kan drømme om, lyder det fra Bo Henriksen.

Hvorvidt FC Midtjylland kan finde en løsning, så klubben også i den kommende sæson råder over den 24-årige angriber fra Bramming, er op til den sportslige ledelse med sportschef Svend Graversen i spidsen.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg koncentrerer mig om at vinde fodboldkampe. Jeg ved, at de gør alt hvad de kan for at samle det bedste fodboldhold. Det vigtigste lige nu er, at vi har tre kampe tilbage. Vi har en pokalfinale, som vi glæder os helt sindssygt til, og det er vores fokus først og fremmest. Mandagskampen (i Superligaen, red.), så kampen næste søndag og så har vi pokalfinalen, lyder det fra Bo Henriksen.

FC Midtjylland mangler russiske millioner for Dreyer

Ifølge Transfermarkt betalte FC Midtjylland i januar 2020 én million euro for Anders Dreyer i engelske Brighton. Halvanden år senere fik midtjyderne ifølge samme medie syv millioner euro, da han blev solgt til russiske Rubin Kazan.

Timeline

Notifications

Notifikationer