1 min læsningDagens Fund: Draw no bet i Nørreskoven

Campo.dk har igen i dag leveret et 'Dagens Fund', når du skal følge de mange spændende fodboldkampe i Superligaen og de bedste europæiske ligaer.

1 min læsning
Dagens Fund giver dig indsigt og spilforslag på camp.dk hver dag

Med ‘Dagens Fund’ på campo.dk får du spilforslag til en eller flere kampe i de europæiske fodboldligaer, og du kan vælge at modtage vores pushbeskeder med daglige spilforslag, hvis du downloader vores app og vælger “notifikationer til” oppe i højre hjørne af app’en.

Dermed er du sikret, at du får alle vores forslag direkte på mobilen.

Vejle – AGF, AGF 0,0 til odds 2,06

Frederik Tingager AGF LortesæsonNår du spiller asian handicap 0,0 så svarer det til spillet, du kender som draw no bet. Kort fortalt betyder det, at hvis kampen ender uafgjort, får du pengene tilbagebetalt. Men vinder holdet, du har spillet på, så får du det odds, du har spillet på. Her spiller vi på AGF til odds 2,06. Jamen AGF har da ikke vundet i 11 kampe? Nej, det er også korrekt. Men i den her kamp mod Vejle, der kun har fem sejre i hele sæsonen, er AGF underdogs rent oddsmæssigt. Og det er ikke helt retvisende. Dertil kommer, at Vejle har Abnor Muccoli i karantæne, og AGF kan derimod spille med samme trup, som de sendte på banen mod SønderjyskE senest, og klubbens tilbagevendte helt Jon Dagur Thorsteinsson ser mere og mere skarp ud. Vi tror ikke AGF taber, og de bør ikke være underdogs mod Vejle. Vi spiller AGF 0,0 men du får også odds 2,80 på AGF-sejr, hvis du for eksempel overvejer at lave et system eller lignende.

Timeline

Notifications

Notifikationer