2 min læsningDagens Fund: Få mål i Parken og sikker Sevilla-sejr

Med 'Dagens Fund' på campo.dk får du hver dag indsigt og spilforslag fra de store fodboldligaer.

2 min læsning
Dagens Fund giver dig indsigt og spilforslag på camp.dk hver dag

På campo.dk giver vi dig hver dag brugbar indsigt i dagens fodboldkampe. I dag onsdag er der program i Superligaen og flere af de store ligaer.

Når du sidder hjemme ved fladskærmen eller med mobilen i hånden og streamer fodbold, kan du hver dag i ‘Dagens Fund’ få indsigt og spilforslag til dagens bedste fodboldkampe.

HAR DU CAMPO.DK’S APP KAN DU SLÅ PUSHNOTIFIKATIONER TIL FOR DAGENS FUND – SÅ FÅR DU ALLE ANBEFALINGER DIREKTE TIL MOBILEN. DOWNLOAD DEN I DIN APP STORE!

I dag er vi gået med den danske Superliga og LaLiga, og du kan kombinere de to spil i en double.

F.C. København – Silkeborg, under 3,5 mål til odds 1,33

I Superligaen er der onsdag aften topbrag mellem FCK og Silkeborg. Og hjemmeholdet er presset til sejr her, da de bliver jagtet godt og grundigt af FC Midtjylland, der nu lugter blod igen. Ikke siden 8. august har løverne lukket mere end to mål ind i Parken, og selvom der skal “ske noget” i aften, så er det ikke sikkert FCK’s evner fremad banen matcher deres evner i defensiven, hvor de er gode til at lukke af. Silkeborgs offensiv skulle helt hen til de sidste minutter mod Randers for at score, så – selvom FCK kan være presset til at score, og det kan give midtjyderne omstillinger – tror vi på højst tre mål eller herunder i Parken.

Sevilla – Mallorca, 1-tal til odds 1,57

Ingen tvivl om at det ikke kører helt på skinner for Sevilla, og de har måske mistet en smule momentum i forhold til starten af sæsonen. I hvert fald resultatmæssigt. Men flere af de seneste opgør i ligaen har været mod gode hold som Villarreal, Sociedad, Real Madrid og Barcelona, dog var detr et skuffende 1-1 resultat hjemme mod Cadiz i seneste hjemmekamp. Sevilla skal dog have lukket næste års CL-kvalifikation og en sejr mod Mallorca er nok til det. Flere ting taler for det:

  • Sevilla har kun tabt én hjemmekamp i denne sæson
  • Mallorca indkasserer over to mål over 90 minutter i udekampe
  • Tre af Sevillas seneste fem hjemme har inkluderet mindst tre mål

Spiller du doublen giver den 2,09 i odds. Men du kan jo kombinere efter eget valg. God kamp. ✌🏻⚽️

Samlet odds på Dagens Fund er: 2,09

Timeline

Notifications

Notifikationer