LaLiga

Dagens Fund: Få mål på Mestalla

Med 'Dagens Fund' på campo.dk får du hver dag indsigt og spilforslag fra de store fodboldligaer.

Dagens Fund giver dig indsigt og spilforslag på camp.dk hver dag

På campo.dk giver vi dig hver dag brugbar indsigt i dagens fodboldkampe.

Når du sidder hjemme ved fladskærmen eller med mobilen i hånden og streamer fodbold, kan du hver dag i ‘Dagens Fund’ få indsigt og spilforslag til dagens bedste fodboldkampe.

Valencia – Real Betis, under 2,75 mål til odds 1,71

I LaLiga er der tirsdag aften opgør mellem Valencia og Real Betis, og det er to hold, der lige har dystet i Copa del Rey-finalen. Her endte opgøret 1-1, og efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence hev Sevilla-klubben Betis pokaltitlen hjem. Denne tirsdag gæster de Estadio de Mestalla i Valencia, hvor der sjældent bliver scoret rigtig mange mål. Valencia kan ikke rigtig score mange mål. Der har været under 2,5 mål i syv af de seneste otte opgør fra Valencias side, og Daniel Wass’ tidligere klub har ikke vundet i seks kampe i streg.

Real Betis har spillet 0-0 i tre af de seneste fire udebaneopgør i LaLiga, så de banker omvendt ikke mange mål ind på fremmed græs.

Der er flere profiler ude for begge hold tirsdag. Real Betis mangler således Hector Bellerin og målmand Claudio Bravo, og hjemmeholdet har to karantæner til stamspillerne og forsvarsspillerne Jose Gaya og Hugo Guillamon. Selvom der er spillere ude i begge forsvar, ligner det et målfattigt opgør til et godkendt odds, som du selvfølgelig også kan følge med på LIVE.

Opsamling:

  • Tre af de seneste fire udebaneopgør i LaLiga er endt 0-0 for Real Betis
  • Under 2,5 mål i syv af de seneste otte opgør fra Valencia
  • Valencia har kun scoret fem mål i ni kampe

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P