3F Superligaen

Viborg-sportschef om Christian Sørensen: Det er han ikke interesseret i

Viborg FF har i Christian Sørensen en spiller, der har tiltrukket sig en del opmærksomhed igennem den nuværende sæson, og derfor kunne han være fortid i Viborg til sommer, men i Viborg er de ikke voldsomt interesserede i at sælge ham til en anden klub i Superligaen.

Christian Sørensen Jesper Fredberg Viborg FF AGF AaB Superliga
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Hvis Christian Sørensen mandag aften spiller fuld tid mod Vejle, bliver han igen nummer ét.

90 minutters spilletid i kampen mod Vejle vil nemlig betyde, at Christian Sørensen har spillet hvert eneste minut i denne superligasæson, og det kan kun fem målmænd samt SønderjyskE’s Stefan Gartenmann ligeledes prale af.

Lægger man dertil, at Viborgs venstreback med 105 skabte chancer er hele 41 foran superligaens nummer to, FC Midtjyllands Evander, på den liste, så er der ikke noget at sige til, at den 29-årige fynbo har tiltrukket sig opmærksomhed fra interesserede klubber.

Blandt andet AGF har været meldt interesserede i Christian Sørensen, ligesom AaB, der tidligere på sæsonen købte cheftræner Lars Friis fri af sin kontrakt med Viborg FF, skulle have et godt øje til venstrebacken, men et salg til det nordjyske er de ikke umiddelbart interesserede i i Viborg.

– For at det skal give mening for os, så skal der noget økonomi i det. Jeg er ikke vildt interesseret i at skulle sælge Christian til en direkte konkurrent, det vil ikke give mening for os. Så skulle det i hvert fald være noget, hvor der er mange nuller bagved, og det har de ikke for vane deroppe, er min erfaring, sagde Viborgs sportschef Jesper Fredberg med et grin til TV3 Sport.

– Når vi ved, hvor god Christian er, så kommer han ikke bare til at skulle gå til en anden [superligaklub], men det tror jeg faktisk heller ikke, Christian er interesseret i, for Christian vil gerne ud at prøve noget andet. At tage til AaB eller en anden klub som ligger omkring os, hvor de møder de samme modstandere, det ville jeg ikke tænke, var det bedste, uden at jeg er rådgiver for Christian, lyder det videre fra Fredberg.

Medie: Så mange millioner vil AGF give for superligaprofil

Christian Sørensen har tidligere repræsenteret barndomsklubben OB samt Silkeborg, islandske Thróttur og FC Fredericia. Siden 2019 har den venstrebenede superligaprofil dog tørnet ud for Viborg FF, som han har kontrakt med til sommeren 2024.

Christian Sørensen var ikke selv voldsomt interesseret i at forhold sig til de mange rygter vedrørende hans fremtid. Du kan se TV3 Sports interview med ham øverst i denne artikel.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P