Scoring i sidste øjeblik sikrer Barca tre vigtige point

FC Barcelona vandt lørdag over Real Betis i LaLiga på et sent mål ind i tillægstiden

FC Barcelona LaLiga

FC Barcelona vandt lørdag aften med 1-2 over Real Betis i LaLiga efter en sen scoring af Jordi Alba kort før tid.

Første halvleg var en chancefattig affære, hvor ingen af de to LaLiga-klubber formåede at komme på scoringstavlen.

Derfor måtte FC Barcelona ty til alternativer i anden halvleg, hvor den spanske storklub i det 75. minut skiftede Ansu Fati på banen til sin blot anden kamp siden comebacket fra skaden.

Medie: Stjerne har tilbudt sig selv til Barca

Det skulle vise sig at være en genial beslutning, da den 19-årige stjerne minutter efter åbnede kampens målkonto med sin scoring til 0-1 for Barcelona.

Jublen varede dog kort for Barca-spillerne, da den tidligere Barcelona-spiller Marc Batra blot tre minutter senere udlignede til 1-1, da han steg højest på et indlæg i det 79. minut.

Medie: Juve vil bytte Matthijs de Ligt for Barca-profil

Efterfølgende lignede det længe, at kampen ville ende ud i en pointdeling mellem Barcelona og Betis, men pludselig dukkede Jordi Alba op. I kampens sidste tillægsminut scorede den spanske venstreback det vitale mål til 1-2 i det 94. minut.

Sejren betyder, at Xavis tropper trækker fra Sevilla i LaLiga og placerer sig på andenpladsen i den bedste spanske række med fem point ned til konkurrenterne.