Premier League

Gerrard slagter sit hold: Underpræsteret hele sæsonen

Aston Villa er endnu ikke endegyldigt ude af nedrykningskampen, selvom alt tyder på endnu en sæson i Premier League. I Birmingham-klubben kan de dog langt fra være tilfredse med sæsonen, lyder det fra manager Steven Gerrard.

Steven Gerrard er ikke tilfreds med sæsonen i Aston Villa
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

40 point er som tommelfingerregel nok til at overleve i Premier League, og med fem kampe igen er det netop Aston Villas pointtal.

Den engelske traditionsklub stiler dog højere end ’bare’ at overleve, og derfor bliver der næppe den store sæsonafslutningsfest på Villa Park, når sæsonen slutter med en udekamp mod Manchester City den 22. maj.

– Vi ønsker at slutte på en placering, som vi kan være tilfredse med. Jeg tror ikke vi bliver glade eller fejre noget som helst denne sæson, for holdet har, lige fra starten af sæsonen, underpræsteret, lyder det fra manager Steven Gerrard.

I Premier League-historien er det kun sket én gang, at 40 point ikke har været nok til overlevelse, siden turneringen fra og med 95-96-sæsonen gik over til 20 hold i stedet for 22.

Med syv hold under sig med 40 eller færre point lugter det da også af den fjerde sæson i træk i Premier League for traditionsklubben, der vendte tilbage til det fornemme selskab forud for 19-20-sæsonen, efter at have tilbragt tre sæsoner i The Championship.

– I de resterende kampe handler det om at sætte os selv et sted, som vi kan bygge videre på. Vi kan forsøge at forstærke os i det kommende transfervindue, have en positiv pre-season og genstarte alt på vej ind til en ny sæson. Det er de kortsigtede prioriteter, lyder det fra Steven Gerrard.

Hvordan afgøres Premier League – City og Liverpool kan ende i vanvittigt scenarie

Selvom det ikke bliver en sæson til historiebøgerne for Aston Villa, så kan Steven Gerrard og Aston Villa ende med at få stor betydning i den modsatte ende af tabellen.

Gerrards barndomsklub Liverpool er nemlig fortsat ét point efter Manchester City i toppen af Premier League med fire kampe tilbage af sæsonen. Allerede på tirsdag gæster Liverpool dog Villa Park, mens Aston Villa i sæsonens sidste kamp skal på besøg hos Manchester City.

For Aston Villa venter dog først en kamp på udebane mod Burnley lørdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P