3F Superligaen

Vejle får bøde for dårlig bane

Fodboldens Disciplinærinstans har valgt at straffe Vejle Boldklub for ikke at have levet op til banestandarden i Superligaen.

Vejle Boldklub har fået en bøde for ikke at leve op til Superligaen banekrav
Foto: Vejle Boldklub har anført en række væsentlige forhold, der var årsag til at Vejle Stadion ikke kunne leve op til kravene, herunder at der kort tid forud for ligabanetesten havde været to 3F Superligakampe og en ungdomslandskamp, samt at der havde været kraftigt nedbør.

Når fodboldspillere giver banen skylden, er der som oftest tale om en dårlig undskyldning, men i Vejle kan der måske være noget om snakken.

I hvert fald har Fodboldens Disciplinærinstans tildelt Vejle Boldklub en bøde på 25.000 kroner for ikke at leve op til banestandarder for græs- og hybridbaner i Superligaen to sæsoner i træk.

– Fodboldens Disciplinærinstans vurderer, at Vejle Boldklub to sæsoner i træk ikke har bestået Divisionsforeningens
ligabanetest. Fodboldens Disciplinærinstans bemærker, at Vejle Boldklub har bestået 6 ud af 9 hårde tilstandskrav, men at ’Skridstyrke’ og ’Plantedække’ i begge ligabanetest og dermed i begge sæsoner ikke er bestået, lyder det fra Disciplinærinstansen.

Banetesten på Vejle Stadion blev foretaget den 1. oktober, og ifølge Vejle Boldklub selv, så er der en klar forklaring på den fejlede test.

– Vejle Boldklub har anført en række væsentlige forhold,
der var årsag til at Vejle Stadion ikke kunne leve op til kravene, herunder at der kort tid forud for ligabanetesten
havde været to 3F Superligakampe og en ungdomslandskamp, samt at der havde været kraftigt nedbør.

FCK svarer på kritik af håbløs bane i Parken: Slet ikke tilstrækkelig

Banekravene er en del af de krav, en Superligaklub skal leve op til for at modtage licens og dermed kunne deltage i Superligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P