Serie A

Medie: Serie A-klub interesseret i dansk landsholdsspiller

Jens Stryger Larsen skal finde en ny klub til sommer, og her kan han efter alt at dømme blive i Serie A, hvis det er det, han vil.

Jens Stryger Larsen, Udinese, Cagliari, Brøndby, Serie A.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Jens Stryger Larsen har siddet på bænken det seneste halve år.

Det skyldes, at han ikke ønsker at forlænge sin aftale med sin nuværende klub, Udinese.

Den danske højrebacks nuværende kontrakt har udløb til sommer, hvorefter han kan hentes kvit og frit af en anden klub.

Derudover nærmer VM 2022 sig, og her bliver han næppe udtaget, hvis ikke han finder sig en ny klub og medfølgende spilletid.

BT’s podcast ‘Transfervinduet‘ mente i forrige uge, at Brøndby IF har tænkt sig at gå all ind på at hente Jens Stryger Larsen tilbage til Danmark. Landsholdsbacken har dog tidligere udtalt, at han ikke føler sig klar til en retur til dansk fodbold endnu.

Jens Stryger Larsen behøver dog heller ikke at vende retur endnu, hvis man skal tro mondoudinese.it. Lokalmediet skriver således, at Serie A-klubben Cagliari skulle have udset sig Jens Stryger Larsen til at tage over på højrebacken.

De største danske talenter – Hvor er de i dag?

Der er dog et par faktorer, der kan forhindre et eventuelt skifte for danskeren.

Først og fremmest har Cagliari lige nu Raoul Bellanova på højrebacken, udlånt fra Bordeaux. Her har han imponeret stort, men Cagliari kommer næppe til at udløs købsoptionen, da der angiveligt er massiv interessere fra større klubber.

I tilfælde af, at Cagliari ikke kan beholde Raoul Bellanova, har den italienske klub lavet sig en ønskeliste, hvor Jens Stryger Larsen angiveligt skulle være øverst.

Det hele afhænger dog også af, hvorvidt Cagliari undgår nedrykning fra Serie A i denne sæson. Her har man lige nu to point ned til nedrykningsstregen med tre kampe tilbage.

Hvordan afgøres Premier League – City og Liverpool kan ende i vanvittigt scenarie

Samtidig må det også forventes at være usikkert, hvorvidt Jens Stryger Larsen selv har interesse i at skifte til Cagliari, eftersom det er hans egen beslutning ikke at forlænge med Udinese, der har klaret sig betydeligt bedre i Serie A denne sæson.

Jens Stryger Larsen kom til Udinese i 2017. Efter at have spillet fast på højrebacken i langt størstedelen af tiden i Udinese, nåede han blot 12 kampe i denne sæson, inden han blev sendt ud i kulden grundet den manglende kontraktforlængelse.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P