Premier League

Frank om Eriksen forlængelse: Vi har en meget god chance

Der er næppe nogen tvivl om, at Thomas Frank og Brentford gerne beholder Christian Eriksen, der har været en profil fra det sekund, han trådte ind hos Premier League-oprykkerne. Spørgsmålet er mere, om også Christian Eriksen kan se sig selv blive i den mindste af de 20 Premier League-klubber.

Christian Eriksen Thomas frank Brentford Premier League forlæneglse.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Han startede med 38 minutter i debuten mod Newcastle sidst i februar, men siden har Christian Eriksen overhovedet ikke set bænken i Brentford.

Godt nok var han helt ude af truppen mod Leicester sidste i marts, men det skyldtes corona, og i de øvrige syv kampe er det blevet til fuld spilletid i dem alle.

Der er da heller ikke nogen tvivl om, at Brentford og manager Thomas Frank gerne beholder den danske midtbanespiller, og faktisk er den danske manager optimistisk i forhold til at holde Eriksen i klubben ud over den kontrakt, der efter planen står til at udløbe den 30. juni.

– Jeg er altid positiv. Jeg tror altid, at vi har en meget god chance. Jeg ved, at han er glad her, han nyder sin fodbold. Det er en beslutning, der vil blive taget til sidst i sæsonen, siger Thomas Frank således til BBC.

Direkte adspurgt hvordan Brentford forsøger at holde på Eriksen, forklarer Thomas Frank, at der ikke ligefrem er tale om hokus pokus.

Eriksen om fremtiden: Det er en svær beslutning

– Det er meget simpelt; Jeg taler med ham. Vi fremlægger vores planer og diskuterer det frem og tilbage, lyder det fra Frank.

Highlights: Manchester United kontrollerede Brentford og vandt sikkert 3-0

Der resterer tre kampe for Frank, Eriksen og Brentford i Premier League denne sæson, og selvom det endnu ikke er matematisk sikkert, så ventes de at indløse billet til endnu en sæson i den bedste engelske fodboldrække.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P