Premier League

Pierre-Emile Højbjerg om City-stjerne: Han var ved at brække mit ben – men jeg elsker ham

Pierre-Emile Høbjerg kunne have brækket sit ben i situationen, men da han fik den efterfølgende forklaring, kunne han ikke være sur på City-stjernen.

Pierre-Emile Højbjerg, Premier League, Manchester City, Tottenham, Fernandinho.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Pierre-Emile Høbjerg har lige nu godt gang i karrieren i Tottenham, hvor han er en af Antonio Contes udvalgte på midtbanen.

Inden skiftet til Tottenham i sommeren 2020, havde han dog fire år i Southampton, hvor han måtte slide og slæbe for at gøre sig fortjent til skiftet opad i Premier League.

I et længere interview med Daily Mail, fortæller den hårdtarbejdende midtbanespiller om en episode, der nok meget godt beskriver, hvilken type spiller, Pierre-Emile Højbjerg er.

– Mit andet røde kort nogensinde i Premier League, fik jeg da jeg begik et frispark mod Fernandinho, dengang jeg spillede i Southampton, siger den danske landsholdsspiller og fortsætter:

– Da vi så spillede vores første kamp i denne sæson, Tottenham mod Manchester City, var der en løs bold, som Fernandinho kom først på. Efterfølgende førte han sit ben, helt strakt, igennem bolden og ind på mig.

– Bagefter råbte jeg til dommeren: “Hvis ikke jeg havde løftet min fod, så havde han brækket mit f***ing ben“.

– Da jeg havde råbt det, kom Fernandinho over til mig og sagde: “Kan du huske for nogle år siden, da du gjorde det mod mig?“. Efter han havde sagt det, og da jeg var faldet ned, tænkte jeg bare: “Jeg elsker den fyr“.

De største danske talenter – Hvor er de i dag?

Pierre-Emile Højbjerg og resten af Tottenham spiller søndag klokken 15.00 mod Leicester. Forinden kampen er de to point efter Arsenal i jagte på den Champions League-adgangsgivende fjerdeplads i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P