International Fodbold

Familien bekræfter: Mino Raiola er død

Superagenten Mino Raiola er død. Det bekræfter hans familie nu på Raiolas egen Twitter-profil.

Mino Raiola er død
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Torsdag var der falske forlydender om, at superagenten Mino Raiola var død.

Her skrev han selv et opslag på Twitter, hvor han afviste at være død. Nu bekræfter hans familie på selvsamme Twitter-profil, at han to dage senere er gået bort.

– Det er med uendelig sorg, at vi deler nyheden om dødsfaldet hos den mest omsorgsfulde og fantastiske fodboldagent, der nogensinde har levet, lyder det fra familien.

– Mino kæmpede til det sidste med den samme styrke, som han lagde på forhandlingsbordet for at forsvare vores spillere. Som sædvanlig gjorde Mino os stolte uden selv nogensinde at vide det, lyder det videre.

Den kontroversielle agent var elsket blandt sine klienter, mens forholdet til fans og klubber ikke altid fremkaldt de samme følelser.

Hans navn vil dog længe stå mejslet ind i fortællingen om moderne fodbold – på godt og ondt.

– Mino rørte så mange liv igennem sit arbejde og skrev et nyt kapitel i historien om moderne fodbold. Hans tilstedeværelse vil for altid blive savnet.

– Minos mission om at gøre fodbold til et bedre sted for spillere vil fortsætte med samme passion.

– Vi takker alle for den enorme støtte, vi har modtaget igennem en vanskelig tid og beder om respekt og fred til familien og venner i denne sorgens tid

Mino Raiola raser: Anden gang på fire måneder, jeg bliver meldt død

Mino Raiola har siden starten på 2022 været indlagt med en alvorlig lungesygdom.

Blandt andre profiler som Erling Haaland, Matthijs de Ligt, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Marco Verratti, Stefan de Vrij, Zlatan Ibrahimovic havde Raiola som agent, mens også dansk-tyrkiske Emre Mor havde superagenten.

Raiola blev født i Italien, men voksede op i hollandske Haarlem. Hans første store handel kom i 1996, hvor han var med til at sende tjekkiske Pavel Nedved fra Sparta Prag til italienske Lazio.

Den kontroversielle agent var kendt for at tale syv forskellige sprog, og i 2016 var han med til at bryde transferverdensrekorden, da han fungerede som agent i Paul Pogbas skifte fra Juventus til Manchester United – et skifte til 105 millioner euro, hvoraf det menes, at de 25 millioner euro gik til Raiola selv.

Carmine ‘Mino’ Raiola blev 54 år gammel.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P