3F Superligaen

Brøndby-angriber om gennembrud: Det er gået ekstremt hurtigt

Brøndbys unge angriber er overrasket over det mindre gennembrud, han har fået i klubben.

Mathias Kvistgaarden har fået et mindre gennembrud for Brøndby i foråret
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

Fredag forlængede Brøndby IF med sit unge angriber-talent Mathias Kvistgaarden, der i foråret har grebet chancen i front for Superligaens nummer fem.

Nu forholder den 20-årige angriber sig til det mindre gennembrud, han står midt i. Et gennembrud, der er kommet en smule bag på det unge talent. Det skriver bold.dk.

– Det er gået ekstremt hurtigt, synes jeg. Det er kommet sådan lidt ud af det blå. Men jeg er da glad for, at der er vind, der går min vej, og at jeg får chancerne. Så jeg gør alt, hvad jeg kan for at komme med noget til holdet, siger Kvistgaarden til bold.dk.

Forårets præstationer i den gule trøje kastede fredag en kontraktforlængelse med Brøndby af sig, og Mathias Kvistgaarden kan godt mærke, at der er kommet mere opmærksomhed omkring ham.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Den unge angriber lader dog ikke succesen stige til hovedet. Derimod gælder det om, at holde snuden i sporet, forklarer han.

– Ja, der er selvfølgelig nogen, der har sendt nogle artikler til mig omkring mig og så videre, men det er ikke noget, jeg ligger noget i. Jeg koncentrerer mig om mig selv, og det jeg skal lige nu, og det er at præstere i træning og i kampene, siger Kvistgaarden.

Næste mulighed for at fortsætte den personlige succes for Mathias Kvistgaarden og jagte point med Brøndby er på søndag, når holdet skal et smut til Randers.

Efter gennembrud: Brøndby forlænger med talentfuld angriber

Kampen mellem Mesterskabsspillets nummer fem og seks på Cepheus Park Randers går i gang klokken 16, og du kan se den på 6’eren.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P