LaLiga

Barca får ny hjemmebane

FC Barcelona skifter Camp Nou ud med det olympiske stadion i Spanien i sæsonen 2023/2024, indtil Camp Nou atter står klar igen.

FC Barcelona skifter Camp Nou ud med en ny hjemmebane.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona har planer om den helt store renovering af klubbens hjemmebane siden 1957, Camp Nou.

Derfor bliver Barca nødt til at benytte sig af et andet stadion i hele 2023/2024-sæsonen, mens Camp Nou må huse adskillige håndværkere i stedet for fodboldfans i de kommende år.

På en pressekonference har FC Barcelona således torsdag offentliggjort fremtidsplanerne for klubbens hjemmebane.

Her blev der informeret om, at den midlertidige hjemmebane fra sommeren 2023 kommer til at hedde Lluís Companys Stadium i Montjuïc, der også er kendt som det olympiske stadion i FC Barcelona.

Den midlertidige hjemmebane kan huse 56.000 tilskuere, og selvom det lyder af meget, er det væsentligt mindre end Camp Nou, der har plads til næsten 100.000 tilskuere.

Renoveringen af Camp Nou, der fra næste sæson kommer til at hedde Spotify Camp Nou, er et omfattende projekt, hvor man blandt andet kommer til at nedrive fire tribuner, for derefter at genopbygge dem.

Avis: Så meget tjener FC Barcelona på Spotify-aftale

Derfor er det ikke muligt at benytte sig af den ikoniske hjemmebane i hele sæsonen.

FC Barcelona regner lige nu med, at Spotify Camp Nou kommer til at stå klart igen i løbet af 2025/2026-sæsonen.

Men selvom der altså fortsat bliver udført arbejde på stadionet i 2024/2025-sæsonen, er planen lige nu at afvikle kampe med fans på stadion – dog kun med en kapacitet på omkring 50 procent.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P