3F Superligaen

Slagen Ankersen-bror: Vi ligner ikke et hold der jagter noget

Peter Ankersen kunne søndag eftermiddag se sin bror, Jakob Ankersen, blive matchvinder i kampen mellem F.C. København og Randers FC, og efterfølgende var den tabende bror mere end bare skuffet.

FCK Randers FC Peter Ankersen Jakob Ankersen Superliga mesterskabsspil
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Det er ikke sjovt at tabe, det er endnu mindre sjovt at tabe på hjemmebane, men mindst sjovt er det formentlig at tabe på hjemmebane og se sin tvillingebror blive matchvinder.

Det var netop scenariet for Peter Ankersen søndag eftermiddag, da Randers FC og Jakob Ankersen kom fra F.C. Københavns hjemmebane i Parken med en 0-1-sejr.

Der var dog ikke ligefrem det familiære nederlag, der efter kampen fyldte for Peter Ankersen.

– Det er jo næsten lettere at sige, hvad vi ikke fejler på, end hvad vi fejler på. Vi ligner ikke et hold, der jagter noget eller vil noget overhovedet. Det er et kæmpe slag i hovedet, og vi må vise i næste uge, at vi vil jagte det her og have en helt anden mentalitet, sagde Peter Ankersen efter kampen til 6’eren.

F.C. Københavns højreback ville dog ingenlunde høre tale om, at københavnerne inden kampen havde undervurderet de kronjyske gæster.

– Nej slet ikke – overhovedet ikke. Vi havde en regulær offday, og det må bare ikke ske, specielt ikke på den her måde. Der vil komme mindre gode kampe, men så skal vi have en helt anden indstilling og mentalitet end den, vi så i dag, lød det fra Ankersen.

Randers FC sparker mesterskabskampen på vid gab i Parken

Nederlaget til københavnerne gør, at de nærmeste konkurrenter fra FC Midtjylland kan nærme sig bagfra, hvis de mandag slår Brøndby.

Efter sidste uges sejr over AaB sagde midtjydernes cheftræner Bo Henriksen, at han håbede på københavnske gummiben, men den udmelding giver Peter Ankersen ikke alverden for.

Jakob Ankersen om sin tvilling: Her vil jeg gerne spille med ham igen!

– Jeg er skide ligeglad med, hvad Bo siger. [..] Vi kigger på os selv, det er en advarsel til os selv, og så slår vi FC Midtjylland i næste uge, lød det videre fra Ankersen.

F.C. København har med fem kampe tilbage af mesterskabsspillet seks point ned til FC Midtjylland, som dog har en kamp i hånden mandag mod Brøndby. 1. maj mødes de to titeludfordrer i et indbyrdes opgør på MCH Arena i Herning.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P