Premier League

United-franskmand er færdig for sæsonen: Ligner et exit!

Paul Pogba har været on/off på Manchester United-holdet i de seneste sæsoner, og nu tyder alt på, han har spillet sin sidste kamp i den traditionsrige røde trøje.

Paul Pogba nærmer sig et farvel til Manchester United
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Paul Pogba har til tider spejdet langt efter kontinuerlig spilletid for Manchester United, og nu er den franske landsholdsspiller så ramt ind i en skade, der holder ham ude for resten af sæsonen.

Derfor tyder meget på, han er helt færdig i klubben – for bestandig. Det skriver flere engelske medier.

Selve skadens omfang er i dag blevet bekræftet af den tyske managerkonsulent, Ralf Rangnick, til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Medie: Disse 18 spillere kan forlade Manchester United til sommer

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Det er meget usandsynligt, at han vil spille igen inden slutningen af ​​sæsonen. Lægen fortalte mig, at det vil tage mindst fire uger for ham at komme sig, og da vores sidste kamp er i slutningen af ​​maj, tror jeg ikke, det er særlig sandsynligt, at han vil spille igen, understreger Ralf Rangnick.

Tidligere United-profil: Derfor blev Ten Hag valgt fremfor Pochettino

Den 29-årige Paul Pogba står med et kontraktudløb til sommer, mens meget tyder på, at han heller ikke får forlænget sit ophold i den røde del af Manchester. Med en skade, der holder ham ude af resten af sæsonen oven i hatten, ser det heller ikke just lysere ud for franskmanden.

Der skulle dog være flere europæiske storklubber, der har meldt sin interessere i at tilknytte den kontroversielle midtbanekreatør. Herunder Real Madrid, PSG, Juventus, samt to unavngivne Premier League-klubber.

Conte om dansker: Enhver manager ville nyde at råde over sådan en spiller!

Manchester United skal forsøge at konsolidere sig i top 4-ræset, når de i morgen møder Arsenal på Emirates kl. 13:30 i en direkte dyst om den europagivende fjerdeplads.

Du kan se opgøret på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P