LaLiga

Medie: Barca har brasilianer klar som Lewandowski-alternativ

FC Barcelona øjner en brasiliansk angriber, der kan blive et alternativ til Robert Lewandowski til sommer, hvis catalanerne ikke henter polakken.

Robert Lewandowski Bayern München Bundesliga
Foto: Leon Kuegeler/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona har efter en turbulent start på sæsonen fået vendt skuden i Spanien.

Den catalanske klub havde et godt januar transfervindue, hvor de blandt andet hentede spillere som Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang og Adama Traoré, der alle har gjort en forskel i Barcelona.

LaLiga-klubbens tilbagevenden til toppen af den spanske liga har derfor også sat Barca i forbindelse med flere store navne, hvor Bayern Münchens Robert Lewandowski er blevet rygtet kraftigt til Spanien.

Medie: Her ender Haaland, Mbappé og Lewandowski

FC Barcelona har ifølge flere medier Lewandowski som deres transfermål nummer et til angrebet til sommer, men nu melder Marca, at den catalanske klub har et brasiliansk alternativ klar.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Det spanske medie menes nemlig at vide, at Manchester Citys Gabriel Jesus skulle være blandt de spillere, som Barcelona overvejer at hente til klubben, hvis Lewandowski-handlen ikke bliver til noget.

Den brasilianske angribers pris skulle ifølge Marca være en af grundende til, at Barca i sidste ende vælger Jesus, da City-spillerens pris lyder på omkring 30 millioner euro.

Stemningstribunen på Camp Nou boykotter Barca-kamp mandag

25-årige Gabriel Jesus har spillet i Manchester City siden 2017, hvor englænderne dengang købte brasilianeren fra Palmeiras for 32 millioner euro.

Jesus har siden spillet 228 kampe for den blå Manchester-klub, hvor det er blevet til 89 mål og 45 assist.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P