LaLiga

Fantastisk Barca-stime brudt i forfærdelig præstation mod bundhold – Real nærmer sig mesterskab

FC Barcelona skuffede fælt mandag aften, da Cadiz besøgte Camp Nou. Nu ser det ud til at Real Madrid bliver mestre.

Soccer Football - LaLiga - FC Barcelona v Cadiz - Camp Nou, Barcelona, Spain - April 18, 2022 FC Barcelona's Sergio Busquets and Pierre-Emerick Aubameyang react REUTERS/Albert Gea

FC Barcelonas forrygende stime med 16 kampe i træk uden LaLiga-nederlag har nået sin ende.

Mandag aften besøgte upåagtede Cadiz Camp Nou. Meget overraskende lykkedes det holdet, der før kampen lå under nedrykningsstregen, at hente en smal 1-0 sejr.

FC Barcelona kom ellers planmæssigt fra start med stor overtag i boldbesiddelse og ligeledes i chancer.

Allerede i tredje minut var Ferran Torres tæt på at bringe Barcelona i front, men med det yderste af fingerspidserne lykkedes det Cadiz-keeperen Jeremias Ledesma at holde bolden ude af målet.

I slutningen af halvlegen måtte Ledesma igen diske op med en flot redning, da Ousmane Dembélé tordnede et skud mod gæsternes mål, men målmanden holdt buret rent til pausen.

Kort efter pausen fandt Cadiz et hul i Barcelona-defensiven. Marc-Andre ter Stegen var på plads med to refleksredninger fra tæt hold, før Lucas Perez på ripost nummer to sparkede bundholdet i front.

FC Barcelona-spiller kæmper hårdt: Alle er bag mig

FC Barcelona tog efter gæsternes føringsmål igen initiativet i kampen, og Dembélé havde flere forsøg, der satte gang i Cadiz-keeper Ledesma.

Den 29-årige målmand får nok et skulderklap eller to af holdkammeraterne efter kampen, da han igen og igen lavede flotte redninger.

Medie: Barca har brasilianer klar som Lewandowski-alternativ

Cadiz kæmpede med næb og klør til det sidste, og på trods af flere lige-ved-og-næsten chancer til FC Barcelona lykkedes det bundholdet at holde 1-0 føringen til slutfløjt.

FC Barcelonas flotte ubesejrede stime på 16 kampe, ligesom sejrsstimen på syv kampe også er brudt. Real Madrid nærmer sig det spanske mesterskab. Med syv kampe tilbage i sæsonen er der hele 15 point op til hovedstadsklubben.