3F Superligaen

Fans afbryder derby mellem FCK og Brøndby: Se klippet her

Kampen mellem F.C. København og Brøndby IF blev afbrudt efter en halv times spil.

TV-stationen Nent stopper med at vise stemningstribunernes pyroteknik og fyrværkeri
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Hvis man ser kampen mellem F.C. København og Brøndby IF, og i løbet af den første halve time undrede sig over, hvorfor der var så stille i Parken, så er der en ganske simpel forklaring:

Grupperingerne F.C. København Fanclub, Sektion 12 Foreningen, Tifogruppen & Urban Crew meldte inden kampen ud, at man var blevet enige om et “stemningsboykot”, som en modreaktion på Divisionsforeningens beslutning om at afvikle de to københavnerderbys i foråret uden tilskuere.

– Derfor kommer vi nu med en opfordring om fælles stemningsboykot i hele Parken under opvarmningen og af de første 30 minutter af kampen, lød det blandt andet i den fælles udmelding fra grupperingerne få dage inden derbyet.

Boykottet var ikke blot en trussel, men efter de første 30 minutter af kampen var det altså slut med at være stille på tribunerne.

Her var der hoppestemning, bare maver, høj sang og romerlys – sidstnævnte i massevis.

Det førte til en enorm røgsky, der tvang kampen til at blive midlertidigt afbrudt, inden den nogle minutter senere blev genoptaget. På TV-billederne var det dog noget nær umuligt at se noget fra kampen, da røgskyen ikke havde bevæget sig helt ud af stadion på daværende tidspunkt.

FCK-stopper om viceanfører: Måske respekterer han ikke holdet

Kort tid efter blev der da også taget endnu en kort pause, så det sidste røg forsvandt.

Pausestillingen i kampen mellem F.C. København og Brøndby IF er 0-0.

Du kan se klippet af hændelserne øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P