Mikael Uhre blev natten til søndag noteret for sin første assist i MLS.

Mikael Uhre er noteret for sin førte assist i MLS for Philadelphia Union.

Mikael Uhre var med fra start, da Philadelphia Union natten til søndag dansk tid tørnede sammen med Toronto FC i MLS.

Efter lidt mere end en halv time, kunne den tidligere Brøndby-angriber og Superligatopscorer notere sig for sin første assist i MLS.

Det skete, da han med et veltimet og præcist indlæg fandt frem til angriber-kollegaen Julian Carranza, der efterfølgende kunne gøre det til 0-1 for det gæstende Philadelphia-mandskab.

Philadelphias føring fik dog ikke lov til at stå særlig længe, og blot fem minutter senere blev der bragt balance i regnskabet.

Kort inde i anden halvleg, efter 51 minutter, scorede Toronto FC kampens sidste mål, og kampen endte dermed med et nederlag på 2-1 til Mikael Uhre og resten af holdkammeraterne fra Philadelphia Union.

Nederlaget var det første i ti kampe for Philadelphia Union. Derfor topper man også fortsat sin division i MLS.

Medie: Så meget får Brøndby for Mikael Uhre

Det var Mikael Uhres fjerde kamp for Philadelphia Union, siden han i vinterens transfervindue forlod Brøndby IF for at udforske livet på den anden side af Atlanten.

Her er det blev til en startplads i de to seneste kampe. Lettere bemærkelsesværdigt er det, at han er blevet skiftet ud efter præcis 77 minutter i begge kampe – eller måske bare en tilfældighed.

Brøndby kan desuden angiveligt få op til fem millioner kroner yderligere for salget, hvis Mikael Uhre opnår succes i sin nye klub. Derfor er nyheden om en assist næppe dårligt nyt for klubben fra Vestegnen.