Premier League

Thomas Frank om Nørgaard: Har vist, han er en dygtig PL-spiller

Brentfords manager, Thomas Frank, roser sin danske midtbanespiller for at være en dygtig Premier League-spiller og en god leder i klubben.

Christian Nørgaard Brentford Premier League
Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix.

Thomas Frank og Brentford vandt deres fjerde kamp i træk i Premier League lørdag, da de på udebane besejrede Watford med 1-2.

Her kom danske Christian Nørgaard på scoringstavlen, da den tidligere Brøndby IF-spiller scorede til 0-1 efter 15 minutter.

Live: Nørgaard bringer Brentford i front – Se målet her

Netop den danske midtbanespiller fik da også ros af sin manager, Thomas Frank, da den tidligere Brøndby-træner stillede op til et virtuelt pressemøde for de danske medier forud for netop kampen imod Watford, hvori Nørgaard scorede.

– Jeg var overbevist om, at Christian ville være en rigtig dygtig Premier League-spiller, og det har han vist. Han har løbet flest kilometer, jeg tror han har flest tacklinger og næstflest erobringer.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

– Jeg ved godt, at han ligger på den 6’er, men det giver jo et fantastisk billede af en spiller, som er super dygtig til at placere sig de rigtige steder defensivt og rigtig dygtig til at vinde sine tacklinger og få timet tingene.

– På toppen af det, er han teknisk stærk, og det er en af grundene til, at jeg spiller ham, for hvis han kun gjorde det andet, så ville jeg ikke spille ham. Man kan også se, at han elsker at lege med Christian Eriksen, siger Thomas Frank.

Brentford-matchvinder: Eriksen den bedste jeg nogensinde har spillet med

Udover at Thomas Frank havde rosende ord til overs for Nørgaards fodboldevner, så fortalte Brentford-manageren også på pressemødet, at landsholdsspilleren er vokset som leder i klubben.

– Han har en stærk personlighed, men som leder, vokser han virkelig, siger Brentford-manageren.

Christian Nørgaards scoring imod Watford var danskerens tredje i denne Premier League-sæson. Derudover står Brentford-spilleren også noteret for to assist.

Brentfords næste kamp er lørdag den 23. april, hvor de hjemme på Brentford Community Stadium møder Tottenham i et London-derby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P