LaLiga

Medie: To klubber har udset sig bænket Braithwaite

To La Liga-klubber har angiveligt haft snøren ude efter Martin Braithwaite i FC Barcelona.

Martin Braithwaite kan snart tørne ud for en anden klub i La Liga end FC Barcelona.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

22 minutter.

Det er, hvad det er blevet til af spilletid for Martin Braithwaite i FC Barcelona dette år.

Derfor skulle FC Barcelona også have besluttet sig for at ville udleje danskeren ud i næste sæson. Det skriver spanske Sport.

Det spanske medie skriver videre, at der allerede nu er to klubber, som har forhørt sig om muligheden for at hente Braithwaite på en lejeaftale.

Ingen af de to muligheder ville dog sende Braithwaite væk fra hverken Spanien eller La Liga, da der er tale om Valencia og Celta Vigo.

Valencia, der indtil i januar rådede over Daniel Wass i spillertruppen, har tidligere udvist interesse for Braithwaite. Det lykkedes dog ikke at nå til enighed mellem hverken klubberne eller danskeren selv.

Celta Vigo har tidligere haft flere danskere i klubben, blandt andre Pione Sisto, Daniel Wass og Andrew Hjulsager. De har nu udset sig muligheden for at tilføje endnu en dansker til klubbens historie.

Medie: Her ender Haaland, Mbappé og Lewandowski

Sport skriver desuden, at der kan opstå en mulig byttehandel mellem Barca og Celta Vigo, da FC Barcelona skulle være interesserede i Celta Vigos back, Javi Galán.

Den spanske avis påpeger desuden, at et salg at Martin Braithwaite på nuværende tidspunkt vil være svært, da han har været plaget af skader og manglende spilletid på det seneste.

Martin Braithwaite har desuden også personligt incitament for at finde en ny klub, da Kasper Hjulmand tidligere har understreget, at det bliver svært for danske spillere at blive udtaget til VM, hvis ikke de får fast spilletid i klubben.

Braithwaite melder ud: Jeg vil lave hattricks for både Barca og landsholdet

Martin Braithwaite skiftede til FC Barcelona i vinteren 2020. Hans kontrakt løber ud i sommeren 2024.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P