Premier League

Medie: To klubber kæmper om gratis Bale

Gareth Bale har kontraktudløb med Real Madrid til sommer. Derfor viser to klubber nu interesse for den udskældte waliser, der med sikkerhed forlader den spanske kongeklub.

Gareth Bale
Foto: Javier Barbancho/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Gareth Bale har på mange måder haft en flot og unik klubkarriere i Real Madrid, hvor han blandt andet har vundet Champions League fire gange og to spanske mesterskaber.

Dog møder han stor kritik blandt Real Madrids tilhængere, der mener, at waliserens golfkundskaber er vigtigere end selve fodbolddelen for den 32-årige fodboldstjerne.

Til sommer er det dog slut mellem Bale og den spanske kongeklub, da kontraktudløb betyder, at han forlader klubben, som han kom til fra Tottenham tilbage i 2013.

Nu melder Wales Online, at der skulle være interesse fra det britiske for den walisiske fodboldspiller. Her skulle Gareth Bales tidligere klub, Tottenham, således pønse på at hente ham tilbage til London, mens også Cardiff City i hjemlandet viser reel interesse.

Dog frister sidstnævnte en tilværelse i Championship, hvorfor det umiddelbart virker meget usandsynligt, at dette skulle være i overvejelserne hos Gareth Bale.

Skulle han dog have lyst til at spille på et væsentlig lavere niveau end LaLiga, står den walisiske hovedstadsklub klar med åbne arme for at hente landets helt store fodboldstjerne til landet.

Medie: Inter vil på rov i Real Madrids overskudslager

Gareth Bale har i skrivende stund spillet 258 kampe for Real Madrid, hvor det er blevet til 106 mål og 67 oplæg.

I denne sæson er det dog blot blevet til 290 minutters fodbold og et enkelt mål på tværs af alle turneringer for den snart tidligere Los Blancos-spiller.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P