3F Superligaen

Wilczek åben for fredfyldt retur til Brøndby Stadion

Kamil Wilczek udelukker ikke, at han en dag vender tilbage til Brøndby Stadion som tilskuer.

Kamil Wilczek Brøndby IF F.C. København Superliga
Skuffelse hos FCK's Kamil Wilczek efter nederlaget i superligakampen mellem Randers FC og FC København spillet i Randers, mandag den 24. maj 2021.. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Kamil Wilczek blev en voldsomt upopulær herre hos Brøndby-tilhængerne, da han vendte retur til Superligaen hos ærkerivalerne fra F.C. København.

Selvom polakken forrådte Brøndby i 2020 og formentlig fortsat ikke er på god fod med de blå-gule fans, så udelukker angriberen ikke, at vende tilbage til Brøndby Stadion. Han har nemlig holdt kontakten med flere i klubben.

FCK-cheftræners vej til mesterskabet: Sådan vinder vi mesterskabet

– Indtil videre er det ikke en idé, jeg har haft, men det kan være, at jeg en dag gør det (red. besøger Brøndby Stadion). Sandheden er, at jeg stadig har kontakt med mange, der er forbundet med Brøndby. Danmark er et fredeligt land. En anden ting er, at der altid kan opstå ting, som man ikke forventer, siger Kamil Wilczek til Pilkanozna.

Wilczek var uvurderlig for Brøndby i perioden 2016-2020. Her nåede den polske målnæse at score 92 gange og lave 25 assists i 163 kampe. Derefter gik turen til tyrkiske Göztepe, inden det omtalte skifte til F.C. København fandt sted et halvt år senere – En beslutning der bar præg af den daværende FCK-træner, Ståle Solbakkens, interesse.

– Det var en svær beslutning for mig. Ståle Solbakken havde en stor indflydelse på skiftet. Han hentede mig til klubben. Fremragende specialist. Det var på grund af ham, at jeg traf denne – lad os kalde det upopulære – beslutning, fastslår Wilczek.

Brøndby-spiller efter debut: Det var stort for mig

Wilczek spillede 46 kampe for F.C. København, hvorefter polske Piast Gliwice hentede ham i slutningen af januar 2022.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P