3F Superligaen

FCK-cheftræners vej til mesterskabet: Sådan vinder vi mesterskabet

Selvom F.C. København fortsat har kurs mod mesterskabet, så har nederlaget til Silkeborg givet anledning til forbedringer.

F.C. København Superliga mesterskab slutspil Silkeborg IF
FC Københavns træner Jess Thorup i 3F Superligakampen mellem Silkeborg IF og FC København på Jysk Park i Silkeborg, torsdag den 14. april 2022.. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

F.C. København opnåede en stime på syv sejre i streg uden at indkassere mål, indtil Silkeborg torsdag slog hovedstadsklubben med 3-1.

Selvom løverne fortsat har afstand til forfølgerne i toppen af Superligaen, mener Jess Thorup, der skal forbedringer til, hvis mesterskabet skal ende hos F.C. København.

Silkeborg-profil efter sejr over FCK: Vi er her ikke for sjov!

– Vi vidste jo godt, at denne her dag ville komme med et nederlag, den kom så desværre i dag. Vi skal være mere opmærksomme på, at når vi kommer bag ud, så skal vi have mere is i maven og få bedre styr på, hvordan vi kommer tilbage i kampene, siger Jess Thorup til Discovery.

Silkeborg har overrasket alt og alle i dette års Superliga, og oprykkerne dominerede også store dele af kampen mod københavnerne med flotte kombinationer offensivt. Thorup var forberedt på at blive udfordret, og selvom kampen af flere omgange så ud til at tippe til begge sider, mener cheftræneren ikke, at resultatet var ufortjent.

– Vi kommer hertil med to kampe og to 0-0 uafgjorte (red. imod Silkeborg), så det var det eneste hold vi ikke har scoret imod og vundet over. Jeg sidder og har en god fornemmelse, inden vi kommer bagud. Vi er fuldt med og skaber de chancer, der skal til, men så kommer vi bagud. Til slut taber vi på den sidste halve time fuldt fortjent til et godt spillende Silkeborg-hold, siger Thorup.

FCK-profil sat af: Det er ikke optimalt

Næste runde byder på derby i København, når Parken lægger græs til opgøret imod Brøndby IF mandag den 18. april.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P