3F Superligaen

Brøndby-spiller efter debut: Det var stort for mig

Rasmus Wikström fik debut for Brøndby IF i den seneste runde, hvor han blev indskiftet mod Silkeborg IF. Noget, han har ventet længe på.

Rasmus Wikström
Foto: brondby.com

21-årige Rasmus Wikström byttede i sommer IFK Göteborg ud med Brøndby IF.

Her har den unge svenske forsvarsspiller dog ikke ligefrem væltet sig i spilletid, da han først fik sin officielle debut i søndags, da Brøndby IF på udebane tabte med 3-0 til Silkeborg IF. Her blev han indskiftet efter 83 minutter.

Trods nederlaget glædede Wikström sig over, at han endelig fik spilletid på førsteholdet. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Det var stort for mig personligt, for jeg har ventet længe på debuten. Desværre kom den under triste omstændigheder, hvor vi havde en dårlig dag som hold. Det skal vi forsøge at vende, fortæller svenskeren og understreger, at han føler sig i god form.

– Jeg føler mig i god fysisk form nu, og jeg er kommet godt ind på holdet. Det er rart, at man får tillid fra træneren efter en lang pause.

Her fortæller han også, at han gør en stor dyd ud af at presse de andre spillere til træning.

– Det er vigtigt at bidrage til holdet og være en god træningsspiller. Jeg sætter altid holdet først, ligesom alle andre i truppen. Vi skal sørge for, at alle træner godt, og at vi hele tiden gør hinanden bedre.

Børkeeiet: Derfor forlod jeg Brøndby

Brøndby IF spiller sin næste kamp skærtorsdag, når AaB gæster Brøndby Stadion i Mesterskabsspillet. Her er der kickoff klokken 18:00, hvor du kan følge kampen direkte på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P