Champions League

Chelsea-angriber efter exit: Meget skuffet – troede, vi var videre

I kølvandet på Chelseas Champions League-exit tirsdag aften, fortæller Timo Werner, at han troede en en føring på tre mål var nok.

Timo Werner er skuffer efter Chelseas exit i Champions League efter nederlaget til Real Madrid.
Foto: Pierre-Philippe Marcou/AFP/Ritzau Scanpix

Chelsea og Real Madrid levede så absolut op til den massive omtale forinden deres kvartfinaler i Champions League.

Første opgør vandt Real Madrid med 1-3 ude mod Chelsea, inden det så var englændernes tur til at gøre det samme i Madrid tirsdag aften.

Først var det et mål fra Mason Mount og dernæst et hovedstødsmål fra Antonio Rüdiger, inden Timo Werner i det 75. minut kunne sende Chelsea på kurs mod Champions League-semifinalerne med sit mål til 0-3 for de engelske gæster.

En semifinale blev det dog aldrig til for Chelsea, der efter at have indkasseret et mål til 1-3 i den ordinære spilletid og efterfølgende lukkede endnu et mål ind i forlænget spilletid, måtte se sig slået af den spanske traditionsklub.

Manden bag Chelseas tredje mål, Timo Werner, fortæller efter kampen, at han troede, Chelsea havde spillet sig videre.

– Vi havde alt, hvad vi skulle bruge, da vi var foran med 0-3. Vi havde chancen for at gå videre, lyder det til Chelseas hjemmeside inden han fortsætter:

– Det her var næsten en perfekt præstation fra os, så vi er meget skuffede efter hvad vi har investeret i den her kamp og hvordan vi spillede.

– Da jeg fejrede mit mål, tænkte jeg, at “nu er den der”. Vi kunne have gjort det til 0-3 endnu tidligere, men dommerne gav os ikke målet – hvilket er noget, man kan diskutere – men da jeg scorede, troede jeg, at vi ville gå videre. Vi gav næsten ingen chancer til Madrid, men i sidste ende må vi også bare konstatere, at de mål, de scorede, var virkelig gode.

Highlights: Sensationen var på vej men udeblev – Real Madrid slår Chelsea

Med Chelseas exit fra Champions League-kvartfinalerne, kommer de altså ikke til at vinde titlen to år i streg.

Real Madrid og Villarreal er indtil videre to de eneste klubber, der kan vide sig sikre på en semifinale i den prestigefyldte turnering.

Onsdag aften skal de sidste to semifinalister findes, når Atletico Madrid tager imod Manchester City hjemme, mens Liverpool får besøg af portugisiske Benfica. Begge kampen fløjtes i gang klokken 21.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P