Cheftræner efter overraskende exit i Champions League: En af vores bedste kampe

Bayern Münchens cheftræner, Julian Nagelsmann, mener, at Bayern leverede en af klubbens bedste præstationer i flere måneder, da de røg ud af Champions League tirsdag.

Robert Lewndowski og resten af Bayern München er ude af Champions League.

Det er nok kommet bag på de fleste, at dette års semifinaler i Champions League bliver uden deltagelse fra Bayern München.

Det blev en realitet tirsdag aften, da Bayern München hjemme spillede 1-1 mod Villarreal – første opgør endte med et nederlag på 1-0 ude mod ‘den gule ubåd’, og de sydtyske giganter var derfor pisket til sejr.

Kampen forløb ellers efter planen, da Bayern München bragte sig i front tidligt i anden halvleg. Efterfølgende lignede det i lang tid, at kampen ville ende i forlænget spilletid, men med to minutter tilbage af den ordinære spilletid, ville Villarreals Samuel Chukwueze det anderledes og scorede i stedet til 1-1. Dermed var overraskelsen en realitet.

Det skuffende Champions League-exit til trods, mente Bayern-træner Julian Nagelsmann efter kampen, at tyskerne havde leveret en god indsats.

– Vi røg ud på grund af det første opgør, hvor vi tabte – Vi spillede dårligt i den kamp, men i dag (i går, red.) var vi gode. Taktisk og i forhold til intensitet var det en af vores bedste kampe i de seneste par måneder, sagde tyskeren ifølge UEFA.com og fortsatte:

– Vi havde store chancer i løbet af første halvleg, især ved Jamal Musiala. I anden halvleg skulle Thomas Müller have gjort det til 2-0, og man får ikke mange af den slags chancer.

– De forsvarede dybt og med stor disciplin, og så slår de en enkelt kontra, hvor vi ikke er strukturerede nok, lød det cheftræneren.

Highlights: Villarreal slider sig videre mod Bayern

Med tirsdagens Champions League-exit til Bayern München, er Real Madrid og Villareal nu videre til semifinalerne. De sidste to klubber bliver fundet onsdag aften.

Her tager Liverpool imod Benfica, efter den engelske traditionsklub sejrede med 1-3 på udebane i det første opgør.

I den anden kamp har Atletico Madrid mulighed for at blive den tredje klub fra Spanien i dette års Champions League-semifinaler. Det kræver dog en sejr hjemme mod Manchester City, da Premier Leagues førerhold vandt det første opgør i England med 1-0.

Begge kampe bliver fløjtet i gang klokken 21.00.