3F Superligaen

Mikael Anderson efter to karantænedage: Sparker nok ikke til en mikrofon igen

AGF’s Mikael Anderson har set holdets seneste to kampe fra tribunen, da han har siddet ude med en karantæne, der dels skyldtes gule kort og dels skyldtes et spark til en mikrofon i kampen mod Viborg sidst i marts.

Mikael Anderson karantæne AGF mikrofon
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

Sindene var i kog, da AGF og Viborg FF den 20. marts spillede 1-1 i superligagrundspillets sidste kamp.

Hjemme på Aarhus Stadion var AGF kommet foran på mål af Mikael Anderson, og efter en Viborg-udligning blev udeholdet også tildelt et straffespark i ni minutters overtid, som de dog endte med at brænde.

Alligevel var AGF’s Mikael Anderson tydeligt frustreret efter situationen, og ti minutter inde i overtiden fik han gult kort i en situation, som kan ses herunder. Det gule kort gav Anderson én spilledags karantæne, og efterfølgende sparkede han til en mikrofon på sin vej ud fra banen. Den episode fik efterfølgende Disciplinærudvalget til at tildele Anderson yderligere én dags karantæne – en karantæne som Anderson efterfølgende godt kan forstå.

– Selvfølgelig kan man argumentere for og imod, men jeg accepterer det og må tage ansvar for mine handlinger. Jeg sparker nok ikke til en mikrofon igen, men jeg føler, at jeg har lært af det, og nu er jeg også videre fra den episode.

– Jeg synes egentlig, at det er okay. De skal også statuere et eksempel om, at man skal opføre sig ordentligt, og et spark til mikrofonen hører ingen steder hjemme, så det er måske helt rigtigt, at de vælger at give mig en ekstra spilledag, siger Mikael Anderson til campo.dk.

Præcis hvad der fik Anderson til at reagere, som han gjorde, havde han ikke lyst til at udtale sig om umiddelbart efter kampen, og den holdning har ikke ændret sig.

– Det er ved at være lang tid siden, men jeg var ikke glad og var utilfreds med nogle ting. Detaljerne behøver jeg ikke komme nærmere ind på, men jeg var utilfreds og lod mig rive med og var i mine følelsers vold. Det sker af og til. Der er nogle ting, som jeg fortryder og nogle ting, som jeg står fast ved, men [det var] en uheldig episode, og uheldigvis kostede det mig to spilledage, så jeg er glad for at det er overstået, og at jeg endelig kan spille igen, lyder det fra Mikael Anderson.

AGF raser over Anderson-karantæne

Med den nu overståede karantæne kan den 23-årige islænding formentlig se frem til at komme i aktion igen på torsdag, hvor AGF pudsigt nok endnu engang tager imod Viborg FF hjemme på Aarhus Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P