LaLiga

FC Barcelona-spiller kæmper hårdt: Alle er bag mig

FC Barcelona har haft stor succes og ikke tabt en fodboldkamp siden den 23. januar, og det endda med talentet Ansu Fati på sidelinjen med en skade i samme periode. Han kæmper for at komme stærkere tilbage.

FC Barcelona har haft stor succes siden Xavi tiltrådte som cheftræner.

I særdeleshed de seneste måneder har bragt klubben tilbage til de allerøverste pladser i tabellen og med en lille chance for stadig at drille Real Madrid i kampen om mesterskabet.

Barca, der også stadig er med i Europa League, har dog i det meste af 2022 måttet undvære sit stortalent, Ansu Fati, der kæmper for at komme tilbage fra en drilsk skade.

En skade der har lært talentet en del i den hård periode.

– Jeg arbejder hårdt hver dag, og min tilbagevenden til banen afhænger af, hvordan jeg har det, og hvad chefen og fysioterapeuterne tænker. Det handler om at arbejde hårdt og komme videre skridt for skridt. Men jeg har hele tiden fornemmet, at alle i Barça har stået bag mig, siger Ansu Fati til klubbens hjemmeside.

Fati, var først vurderet til at komme tilbage til truppen i marts måned, men kæmper altså stadig med at blive sin skade kvit.

Selvom det har været fra sidelinjen, har Ansu Fati stadig været vidne til den store effekt cheftræner Xavi har haft i klubben, og det bør anerkendes, mener talentet.

– Xavi skal have ros for det, han har opnået, lyder det fra Ansu Fati.

Medie: AC’s Barca-skifte nærmer sig – Kigger på hus i Barcelona

19-årige Ansu Fati har i alt spillet FC Barcelona 36 LaLiga kampe for FC Barcelona, og han kan allerede på torsdag se sine holdkammerater spille kamp igen – og jagte yderligere succes – når Eintracht Frankfurt kommer på besøg på Camp Nou i returopgøret af kvartfinalerne i Europa League.

Første kampe endte 1-1 i Tyskland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P