3F Superligaen

Viborg-helt: Det er ikke tilfældigt

Viborg skulle helt hen til det ottende overtidsminut, inden den forløsende udligning i udekampen mod Vejle kom, men det var ikke en tilfældighed, fortæller Christian Sørensen, der fik straffesparket i overtiden.

Viborg Vejle Christian Sørensen Superliga nedrykning
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der var drama for alle pengene mandag aften i Vejle, hvor hjemmeholdet foruden to røde kort fik to straffespark og en udligning i overtiden imod sig.

De gæstende viborgenseres overtidsscoring kom efter et straffespark, som blev fremtvunget af Christian Sørensen, og han var efter kampen ikke i tvivl om, hvorfor nedrykningsspillets tophold kom fra Vejle med et meget sent point.

– Vi tror på det, vi bliver ved og justerer ting udefra, vi smider Mads (Lauritsen, red.) frem og vi får et straffespark. Det er ikke tilfældigt, det er noget vi har trænet på, vi trænede på det i går, hvordan vi skulle spille, hvis det ikke lige hang sammen, og det lykkedes i dag, og det er bare fedt at vi fik point ud af det, det giver meget til holdet og lidt luft i tabellen, sagde Christian Sørensen efter kampen til TV3 Sport.

Godt nok brændte Jacob Bonde straffesparket i overtiden, men holdkammeraten Justin Lonwijk var hurtigt over returen, som han fik headet i det tomme mål.

Efter kampen var Viborg-profilen Christian Sørensen da også godt klar over, at de grønblusede ikke spillede sæsonens bedste kamp mandag aften.

– Jeg synes det var hektisk, men fed kamp – specielt i anden halvleg. Ikke en seervenlig kamp i første halvleg, hvor vi er dårlige. Der er ikke meget, der sidder for os, og alligevel er vi med, og det er det, der betaler sig til sidst. Vi bliver ved med at køre på, og et point hernede det kan vi ikke klage over efter den første time, lød det fra den blonde fynbo.

Med sejren har Viborg FF fortsat 13 point ned til netop Vejle under nedrykningsstregen. Der resterer otte kampe for alle mandskaber.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P