3F Superligaen

Utilfreds Vejle-træner: Kunne have reageret bedre på returen

Det var en særdeles bitter pille, der ved 21-tiden mandag aften skulle sluges i Vejle, hvor gæsterne fra Viborg udlignede efter et straffespark otte minutter inde i overtiden.

Ivan Prelec Vejle Viborg Superliga
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Viborg udlignede mandag aften i otte minutters overtid mod Vejle, da Justin Lonwijk fulgte op på Jacob Bondes brændte straffespark.

Efter kampen var det derfor en flok slukørede Vejle-spillere, der mødte pressen, og også den kroatiske træner Ivan Prelec var utilfreds, men det var ikke så meget med selve straffesparksdommen men mere hans spilleres efterfølgende reaktion.

 – Vi har ingen indflydelse på dommerens beslutning, så jeg kan kun være ked af det, for i sidste ende havde vi muligheden. De brænder straffesparket og vi kunne reagere bedre på returen. Jeg forsøger kun at fokusere på mit hold, for det er den eneste gode og passende måde, sagde Prelec efter kampen til TV3 Sport.

De mistede to point mod Viborg kan vise sig at få stor betydning for, hvem der rykker ud af Superligaen i år, og selvom pilen fortsat peger i retning af Vejle og SønderjyskE, så kan de allerede på torsdag bringe sig tættere overlevelse, når de gæster OB, mens de om en uge får besøg af holdet lige over dem i tabellen – FC Nordsjælland.

Highlights: Viborg sikrede et enkelt point i overtidsdrama

– Det er både mentalt og fysisk, for næste kamp er allerede på torsdag, så nu skal vi forsøge at komme os så hurtigt som muligt og se, hvordan skadessituationen er blandt vores spillere, og hvem der end er klar, så er jeg 100 procent sikker på, at de vil give deres bedste torsdag, lød det fra en fattet Vejle-træner.

Trods de tabte point mandag kan Vejle glæde sig over en særdeles flot hjemmebanestatistik, hvor de med mandagens 2-2-resultatet nu er oppe på hele seks hjemmekampe i træk i Superligaen uden nederlag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P