3F Superligaen

Ekspert: Brøndby får ikke medaljer

Stig Tøfting tror ikke på medaljer til Brøndby, og det er der især én grund til.

Stig Tøfting tror ikke på medaljer til Brøndby i Superligaen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Brøndby tabte søndag med 3-0 ude mod Silkeborg IF, og klubben fra Vestegnen har nu tabt tre kampe i streg – og fik uafgjort i kampen forinden den dårlige stime.

Med de seneste resultater er Brøndby nu dumpet ned på fjerdepladsen i Superligaen.

Fodboldekspert Stig Tøfting har da også mistet troen på Brøndby, og da han bliver direkte adspurgt om, hvorvidt han tror på medaljer til de forsvarende mestre, lyder svaret:

– Nej, det tror jeg ikke. Og det skyldes simpelthen, at jeg stiller spørgsmålstegn ved, hvem der skal lave målene, efter man sagde farvel til Mikael Uhre, lyder det fra Stig Tøfting i studiet efter kampen på TV 3+, inden han fortsætter:

– Capice (Christian, red.) har lavet tre mål, og det havde han også, dengang Mikael Uhre forlod Brøndby. Nummer to på topscorerlisten, det Anis Ben Slimane med to mål.

Brøndbys mangel på målscorer kommer da også tydeligt til udtryk, hvis man tager et kig på resultaterne fra de seneste kampe.

– Brøndby har scoret ét mål i de seneste fire kampe. Og det fortæller jo alt om, hvor store problemer, de har – og hvor svært det er at score de her mål for dem, lyder det fra Stig Tøfting.

’CV’ om landsholdsspiller til Brøndby: Kunne være et rigtig godt fit

Brøndby har lige nu et enkelt point op til AaB på Superligaens tredjeplads, mens der er fem point op til FC Midtjylland på andenpladsen. Ærkerivalerne fra FCK er hele 14 point foran.

De forsvarende mestre spiller næste gang mod AaB hjemme den 14. april. En kamp, der meget vel kan anses som en direkte duel om tredjepladsen.

Du kan se klippet af Stig Tøftings udtalelser om Brøndby øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P