Premier League

Touré inden engelsk gyser: De er vidt forskellige

Kolo Touré sætter ord på både Liverpool og Manchester City forud for topbraget i Premier League.

Kolo Touré mener, at Liverpool og Manchester City spiller vidt forskelligt, og har de to bedste managers i verden.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Kolo Touré nåede i sin aktive karriere at spille fire år i Manchester City og tre år i Liverpool.

Derfor er han i dén grad også i stand til at sætte ord på de to klubber, inden de brager sammen i en vaskeægte gyser, hvor Premier League-mesterskabet meget vel kan blive afgjort.

Kolo Touré er især imponeret over de to managers i klubben, og hvordan de lykkedes med at få deres hold til at opnå succes med vidt forskellige spillestile.

– Det er to fantastiske klubber, med to fantastiske managers, fantastiske fans og to hold, der spiller forskelligt fodbold – men effektiv fodbold. Begge klubber har spillere fra den absolutte top, lyder det fra Kolo Touré til Manchester Citys hjemmeside inden han fortsætter:

– Det jeg godt kan lide ved de to hold er, at deres spillestile er helt forskellige, men de formår begge at vinde kampe og trofæer.

– De har begge vist os, at der ikke kun er én måde at spille fodbold og vinde kampe på. Der er flere forskellige. Det vigtigste er, at man mestrer den måde, man spiller på, og får det bedste ud af sine spillere. Det er virkelig bare det, det handler om.

Der har i dagene op til kampen været en del snak om, hvorvidt rivaliseringen mellem Manchester City og Liverpool bør anerkendes som blandt de absolut største rivaliseringer i Premier Leagues historie. Den tidligere midtstopper er dog ikke i tvivl om, hvad han mener om det:

– Ja, det vil jeg mene. Helt sikkert. Efter min mening har de begge helt utrolige managers – de bedste i verden lige nu. De har de bedste spillere, og deres spillestile er utrolige.

City-stjerne inden Liverpool: Kampen alle fodboldspillere vil spille

Forud for kampen adskiller blot et enkelt point de to storklubber i toppen af tabellen. Her er der Manchester City, der ligger i front.

Der hersker heller ingen tvivl om, at Premier League-mesterskabet bliver afgjort mellem netop Manchester City og Liverpool, da der er hele ti point ned til Chelsea på tredjepladsen.

Kampen mellem Manchester City og Liverpool bliver spillet i Manchester søndag klokken 17.30.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P